Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Ja es coneixen els 16 equips participants a les 29es 24 hores de futbol sala de Parets

Dimecres 17 de juliol, es farà la composició dels 4 grups de 4 equips cadascun per conèixer el calendari del torneig que es jugarà el 20 i 21 de juliol al Pavelló Joaquim Rodríguez.

Convergència Democràtica de Catalunya ha completat la llista de 16 equips participants a les 29es 24 hores de futbol sala de Parets. Enguany s'han cobert totes les places durant el període d'inscripcions i no ha calgut fer cap sorteig previ. Un total de 192 jugadors i 48 tècnics, entre entrenadors, delegats i massatgistes, s'han apuntat per participar a la competició popular que es celebra el cap de setmana previ a la Festa Major d'estiu de Parets.

Els equips inscrits han estat: Nacex-Kebar, Sporting Carajillo, Doble Malta Team, Trepas-Icars3, Tremendus- El Jardí, Malindrus-Bar la Plaça, The Wonders, Estació Servei Palau - Fans 24 Hores, Wursi, Pista Team, Per tu, Petit Galera/Moyde-Molero/Restaurant Parera/Viatges Itcal, J.L. Correduries, Topetadin, T'Sunami-Loteries Graziella i Mil.lenium-Loteries Graziella.

En l'edició de l'any passat el campió va ser el Wursi que va derrotar en la final a la Penya Andalucista-Petit Galera-A.Segura-Quibus-Neofelis Travel. Dimecres que ve, a les 20 h, es farà el sorteig dels 4 grups de 4 equips, el torneig s'iniciarà dissabte 20 de juliol a les 12 del migdia i la final està prevista per diumenge 21 a les 11 del matí.

 

Share