Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

CF Parets i Montmeló UE debutaran en camp propi, a la lliga de Tercera Catalana, el proper 8 de setembre

Els paretans rebran la PB Sant Celoni i el Montmeló UE tindrà com a rival el Sant Vicenç de Torelló B en la primera jornada del campionat.

Després de moltes temporades de no coincidir en una mateixa categoria Parets i Montmeló coincidiran enguany al grup 9è de la Tercera Catalana. Amb molts canvis a la plantilla i amb la presència a la banqueta del tàndem format per Pablo Martínez Estrella i Javi Estudillo el CF Parets vol optar a l'ascens a Segona, en la primera jornada rebran la PB Sant Celoni (diumenge 8, a les 12 hores) mentre que posteriorment aniran al camp del Vic Riuprimer "B" el 15 de setembre.

De la seva banda, el Montmeló que en les darreres campanyes s'ha mantingut sense massa dificultats a la categoria rebrà el Sant Vicenç de Torelló B el 7 de setembre a les 16.30 hores. En la primera sortida l'equip anirà al camp de la PB Sant Celoni, primer rival dels paretans. El derbi de la màxima rivalitat arribarà en la sisena jornada, el 13 d'octubre, primer al camp del Parets i la tornada a Montmeló, el 9 de març.

Tal com informa Rap 107 FM, el nou Parets 2013-14 estarà integrat a la porteria per Joshua Tormo i Rubén Gallardo (que ha jugat darrerament a les Les Franqueses i Montornès), a la defensa continuen Salim, Navarro i Arnau Girabent. S'incorpora Xavi Polo procedent del Juvenil A del CF Parets i Julián Amores que havia estat al Lliçà d'Amunt o a Les Franqueses.

Una altra incorporació és la d'Àlex Anglada, que a la temporada passada estava al Santa Eulàlia de Ronçana o Víctor Ruiz, procedent del Palau-solità i Cardedeu. Al mig del camp destaca un home experimentat i de gran qualitat com és Aniceto, futbolista que ha estat al Granollers o Canovelles, entre d'altres i que darrerament estava al Lliçà d'Amunt.

Continua també Manel Rodríguez, Joan Borriser, Marc Vélez, Àlex Abad i s'incorporen els Juvenils Òscar Bautista i Carlos Baños. Com a davanters cal destacar Nacho Abad i faltaria incorporar un altre punta que podria ser Camacho que ha estat a Canovelles durant aquesta passada temporada.

Share