Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'equip sènior femení del CD La Concòrdia, de futbol sala, es reforça amb 3 noves incorporacions

A més dels fixtatges de Krys, Vero i Pam (fotografia en solitari) el club llagostenc pujarà la cadet Marta Ortega.

El CD La Concòrdia de futbol sala ha tancat aquesta setmana la incorporació de les jugadores Krys Serrano, Vero Jurado i Pam Alferez per a reforçar la plantilla del primer equip sènior femení que jugarà la propera temporada -per segon cop consecutiu- a Divisió d'Honor. Amb aquests fitxatges el club reforça tant les posicions defensives com les d'atac i alhora augmenta el nombre d'efectius ja que l'equip ha estat molt just en la darrera temporada.

A més del fitxatge de les tres jugadores, el CD La Concòrdia de futbol sala, també es reforçarà amb l'ascens a la plantilla del primer equip de la jugadora Marta Ortega procedent del cadet femení. Amb aquestes incorporacions, el club deixa tancada la plantilla del primer equip femení en 12 jugadores per cobrir els objectius de la nova temporada.

Les llagostenques iniciaran la pretemporada a principi de setembre i jugaran diversos partits amistosos en el marc de la Festa Major de La Llagosta. En la seva primera temporada a la Divisió d'honor, la Concòrdia va acabar en quarta posició amb 48 punts.

A punt el calendari 2013-14

El primer partit de la nova temporada serà a la pista del Playas Salou el 21 de setembre, a les 16 hores, i el primer compromís davant l'afició, el 28 de setembre davant del Sicoris de Lleida. Enguany coincidiran al campionat amb un altre rival baixvallesà -el CFS Martorelles- que s'estrena a la categoria.

D'altres de les rivals seran: CN Caldes, Altafulla, AECS L'Hospitalet, Marfil Sta Coloma, Frederic Mistral, Can Clos, Arrels, Cervera, Teià i Riudellots de la Selva. De la seva banda, el Martorelles començarà la lliga a la pista del Sicoris, el derbi de la màxima rivalitat arribarà a la 7a jornada, el 9 de novembre, primer a Martorelles i la tornada a La Llagosta, el 15 de març de 2014.

Share