Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El partit entre Wursi i Estació Servei Palau obrirà dissabte les 29es 24 hores de futbol sala de Parets

Aquest dimecres s'ha fet a la seu de CiU el sorteig dels 4 grups de 4 equips i el calendari de la competició que s'iniciarà dissabte 20, a les 12, al Pavelló Joaquim Rodríguez.

Ja es coneix l'emparellament dels 16 equips participants de les 29es 24 hores de futbol sala de Parets. Aquest dimecres s'ha fet a la seu de CiU, a l'Avinguda Catalunya, el sorteig per decidir la distribució dels 16 equips en 4 grups diferents. El Wursi -campió de l'any passat- obrirà el torneig aquest dissabte en el duel contra l'Estació Servei Palau-Fans 24 hores, a les 12.45 h es jugarà el partit Millenium-Per tu i a les 13.30, el P.Andalucista-Petit Galera contra The Wonders, ja corresponent al grup B.

La composició dels grups ha quedat se la següent manera. Grup "A": Wursi ; Millenium ; Estació Servei Palau-Fans 24 hores i Per tu.  Grup"B": P.Andalucista-Petit Galera ; JL Correduries ; The Wonders i Sporting Carajillo. Grup "C": Pista Team, Tremendus, Nacex-Kebar i Doble Malta Team. Grup "D": Trepas-Icars 3 ; Topetadin ; Loterias Graziella i Malindrus.

La primera fase del torneig finalitzarà la matinada de dissabte a diumenge a les 5.15 h amb el partit entre Topetadin i Loterias Graziella i a les 6 s'iniciarà la segona fase amb els quarts de final. A partir de les 11.15 h es jugarà la final de la competició organitzada per CiU Parets.

L'any passat el guanyador va ser el Wursi que va derrotar a la final Penya Andalucista-Petit Galera-A.Segura-Quibus-Neofelis Travel.

Veure notícia relacionada: Ja es coneixen els 16 equips participants a les 29es 24 hores de futbol sala de Parets

Share