Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Endroit (E1) s'emporta la 22a Lliga Molletana Inter-locals de Pool

La final de la competició organitzada per la nova Associació Molletana de Billar Americà (AMOBA) es va jugar a les instal·lacions del Bar Cristóbal.

L'Endroit (E1) s’ha imposat per 137 a 126 als companys de L’Endroit (E3). Per segona vegada en 11 anys de lliga i 22 edicions s’ha vist una final entre dos equips del pub L’Endroit. Un mèrit molt gran del tercer equip per haver eliminat a l’actual campió per arribar a la final i posar contra les cordes a l’equip que més finals ha guanyat, l’E1, onze en total. La final s'ha disputat al Bar Cristóbal.

Pel part de l'equip campió van formar: Said Laoukili, Julio Serrano i Jordi Pasarell i pels finalistes (Endroit E3) Jowy Casas, Cata Sorín i Néstor Cáceres. El premi al Millor Jugador de la Lliga se l´ha emportat Marc Pi del Central Wagon (CWT) al vèncer 5-1 a Juan Antonio Navarro de L’Endroit (E2).

Cal esmentar l’altíssima qualitat dels dos finalistes. En Marc Pi va ser campió del 1er. Open Comarcal i Juan Antonio Navarro, finalista de l’Open Popular de l’any passat. El premi al Millor Jugador de Segona se l´ha endut Kiko Doblas del Central Wagon (CWC) al guanyar 5-2 a Italo Intriago del Central Wagon (CW2). A més, el Central Wagon (CWC) es proclama Campió de Segona després de guanyar 150-132 a La Cabaña (LC2).  

Un total de 100 jugadors dels 6 locals que han format la Lliga, la majoria de Mollet, han participat en la 22a edició de la Lliga Catalana Inter-Locals de Pool organitzada per la nova associació AMOBA. Des de l'organització agraeixen la col·laboració de: Rest. Rivoli, Rest. Kenfir, Genís Busquets Instal.lacions, Autoràdio Pedraza, Fútbol Gallery i Vins Sabau en la donació dels trofeigs.

Share