Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El FS Parets jugarà a la pista del Bonaire de Terrassa en la seva estrena a la Tercera Nacional

Els paretans han estat enquadrats al grup 1 de la categoria juntament amb el CN Caldes, Lliçà d'Amunt o el Ripollet.

L'equip sènior del FS Parets començarà la temporada 2013-14 el proper 21 de setembre, a les 18 hores, a la pista del Bonaire de Terrassa. El conjunt que debuta a la categoria després de l'ascens de la temporada passada aspira a consolidar-se a la nova categoria tot i els retocs a la plantilla i el canvi a la banqueta. La baixa de Miguel Gago -per motius laborals- ha estat coberta per l'exporter i tècnic de la casa, Fran Burgueño (a la fotografia).

El primer partit en pista pròpia dels paretans serà el 28 de setembre, a les 17.30 hores, al Pavelló Joaquim Rodríguez contra el Bosco Rocafort i en la tercera jornada el FSP anirà a la pista del Sagarra. Els derbis de la màxima rivalitat no arribaran fins al final de la primera volta i seran consecutius, 11 i 18 de gener i 1 de febrer de 2014.

L'11 de gener el Parets rebrà el Ripollet, el dia 18 anirà a Lliçà d'Amunt i l'1 de febrer rebrà el CN Caldes de Montbui. Altres dels rivals a la competició seran: Manlleu, Lloret Costa Brava, Arenys de Mar, Aliança Mataró, Pineda, Vilassar de Mar, Arenys de Munt, Montsant, Sagarra, Bosco Rocafort i Barceloneta.

A més del Bonaire de Terrassa-FS Parets, la primera jornada del campionat es completa amb els partits amb participació vallesana: CN Caldes-Ripollet i Vilassar de Mar-Lliçà d'Amunt. Tot el calendari en aquest enllaç de la FCF

Veure notícia relacionada: Recepció institucional de l'Ajuntament a l'equip sènior del FS Parets pel seu ascens de categoria

 

 

 

Share