Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El primer equip del CF Montornès jugarà finalment al grup 10è de la Tercera Catalana

Els montornesencs -que van perdre la promoció d'ascens contra l'Olivella- ocuparan una de les vacants que s'ha produït al grup 10è de Tercera amb rivals del Barcelonès.

Tot i perdre la promoció d'ascens contra el conjunt del Garraf la directiva del CF Montornès era conscient que malgrat que fossin poques existien algunes possibilitats que el primer equip acabés assolint l'ascens de categoria i així ha estat. La Federació Catalana de Futbol ha confirmat al club presidit per Carles Gil que s'estrenarà a la categoria el proper 7 de setembre al camp de l'Atlètic Prat, a les 18 hores.

Atès que l'ascens s'ha produït per la renúncia d'un dels equips del grup 10 els montornesencs no han estat enquadrats amb la resta de rivals del Vallès Oriental -situats en el grup 9- i per tant tindran desplaçaments més llunyans. A més, sobre el paper el nivell futbolístic dels equips del grup serà més elevat.

La directiva ha acceptat l'ascens i afrontarà la nova temporada amb la mateixa estructura que tenia prevista per iniciar el campionat a la 4a Catalana. L'entrenador serà Agustí Meca i Cristóbal Astorga el seu ajudant tècnic, tots dos tenen molta experiència en diversos equips de la comarca inclòs el Montornès.

A més, Meca, ha estat molt vinculat amb el club ja que ha arribat fins i tot a ser president de l'entitat en etapes anteriors. El primer partit a casa del Montornès serà el 15 de setembre, coincidint amb la Festa Major, contra el CD Pujadas, de Barcelona.

La resta de rivals del grup seran rivals que en altres èpoques havien estat fins i tot a la 1a Catalana com el Pubilla Casas, també la Barceloneta, Santa Eulàlia de l'Hospitalet, La Florida, Almeda de Cornellà, Sant Genís-Penitents, Can Buxeres, Levante las Planas, Iberia, Arrabal-Calaf Gramenet, Valldoreix, Dinàmic Batlló, CF Sant Just Desvern i Sant Just Atlètic.

Plantilla de 20 jugadors

La intenció del cos tècnic és mantenir gran part del bloc de jugadors que ha fet un molt bon paper aquesta darrera temporada a la 4a Catalana i no es preveuen massa variacions. La Junta fins i tot vol donar l'oportunitat de jugar amb el primer equip tots els jugadors que destaquin del juvenil de l'entitat.

La directiva mantindrà els mateixos criteris de temporades anteriors i cap jugador del primer equip rebrà retribucions econòmiques. El president Carles Gil diu que tindran "un bloc de 20 jugadors, bàsicament de Montornès, jove i alhora de qualitat amb l'objectiu d'assolir la permanència a Tercera Catalana".

Share