Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El CE La Llagosta inscriurà de nou un primer equip a la FCF després d'un any en blanc

Els llagostencs militaran a la 4a Catalana, la darrera categoria del futbol amateur català, i jugaran els seus partits a casa, els dissabtes a les 6 de la tarda.

La Junta directiva del CE La Llagosta ha aprovat la inscripció del primer equip per a la propera lliga 2013-2014. Els responsables de l'entitat van acceptar un projecte esportiu que s'avenia amb els seus plantejaments i on el principal element era que l'equip no suposés una despesa extra per al club i que aquest no es nodrís econòmicament del futbol base. D'aquesta manera, el club recupera l'equip amateur després que la temporada 2011-12 es retirés de la competició de 3a Catalana i que l'any passat no tinguessin cap primer equip inscrit.

La inscripció d'un equip a la Federació Catalana de Futbol ha estat comunicada a tota la massa social del club, que haurà de ratificar la creació del conjunt a l'assemblea ordinària que se celebrarà al setembre. El nou equip del Club Esportiu la Llagosta el formen, hores d'ara, una quinzena de jugadors, que fins i tot estan disposat a sufragar part de les despeses de la competició.

Els entrenaments començaran el dilluns 26 d'agost, en un principi, el nou equip de 4a Catalana -la darrera categoria del futbol regional català- disputarà el primer amistós el dimecres 28 d'agost. Els partits de lliga en camp propi els jugaran els dissabtes a les 18 hores, al camp municipal Joan Gelabert. El club presidit per Andreu Torcal va passar de militar la temporada 2010-11 a Primera Territorial a desaparéixer -un any i mig després- en retirar-se del grup 9è de la Tercera Catalana per manca d'efectius.

Share