Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'AE Montornès de futbol sala signa un acord de col·laboració amb el Marfil Santa Coloma per la propera temporada

El club montornesenc -presidit per José Rafael Martínez- manté obertes les inscripcions pels equips de l'escola, benjamí, aleví, dos infantils, cadet, juvenil i pels veterans.

La principal novetat de l'AE Montornès de futbol sala per la propera temporada serà el nou acord de col·laboració amb el Marfil Santa Coloma, entitat històrica que compte amb un equip sènior a la Primera Divisió, la màxima categoria del futbol sala espanyol, i amb 10 equips més, la majoria de base en les categories més altes, la Lliga Nacional o bé la Divisió d'honor. El conveni entre Montornès i Marfil estableix que l'equip colomenc realitzarà algunes sessions d'entrenament al Pavelló de Montornès, igualment, l'AE Montornès podrà assistir a entrenaments de diverses categories.

També està previst que el club de Santa Coloma de Gramenet porti a terme xerrades als entrenadors de l'AE Montornès per millorar els seus coneixements i es comprometen a enviar tècnics i jugadors per fer sessions preparatòries amb els equips de base locals.

En cas que el Marfil Santa Coloma estigués interessat en algun jugador del planter montornesenc i si les dues parts estiguessin d'acord podria fitxar pel club del Barcelonès. Altres punts del conveni són la possibilitat de jugar un partit de caràcter amistós així com col·laborar en l'organització d'algun campus aportant la presència d'alguns jugadors.

L'acord té una vigència de dos anys i entrarà en vigor la propera temporada 2013-14. L'AE Montornès vol incrementar la xifra de jugadors dels equips base, per això manté obertes les inscripcions pels equips de l'escola, benjamí, aleví, infantil, dos cadets, juvenil i per l'equip de veterans. De nou, aquesta campanya el club montornesenc no tindrà equip de categoria sènior després que fa anys arribessin a tenir un primer equip a la Primera Nacional "A" que va renunciar per motius econòmics.

L'escola i l'equip benjamí s'entrenarà els dimarts i dijous al Pavelló mentre que la resta d'equips a partir d'aleví, els dimecres i divendres, per a més informació es pot trucar al 655 39 37 68 (Dani-Jose Castilla).

 

Share