Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'aler Roger Dam torna al nou Recanvis Gaudí Mollet de bàsquet que jugarà a la Copa Catalunya

Els entrenaments de pretemporada s'iniciaran aquest dimecres i la lliga no començarà fins el 14 de setembre amb el desplaçament a la pista del Netsport - El Masnou.

Després de 5 campanyes consecutives jugant a la Lliga EBA l'equip sènior masculí "A" del Club Bàsquet Mollet afronta la temporada 2013-14 amb molts canvis. La directiva ha decidit renunciar a la categoria estatal -per motius econòmics- i finalment s'ha inscrit a la COPA Catalunya, a més, la plantilla de jugadors ha sofert molts canvis i només el capità de la temporada anterior a EBA, Albert Grisó, continuarà al primer equip.

La principal incorporació al bloc serà el retorn de l'aler Roger Dam que la temporada passada va estar jugant a l'UE Sant Cugat, la resta d'altes són: l’escorta Ivan Costa que prové del Roser i que jugarà per primer cop a l’equip de la seva ciutat, l’aler pivot Adrià Tort provinent també del Roser i Josele Piñero que jugava al Santfeliuenc.

La plantilla del primer equip del CB Mollet -que entrenarà Alex Coma- estarà formada per 10 jugadors, d'aquests 5 s'incorporen del sènior masculí "B" que jugava la temporada passada a COPA Catalunya: els bases Pau Reina, el capità Alberto Ferrer, els exteriors Marc Rabassó i Gerard Bas, i el jugador interior Jaume Viñallonga.

Els entrenaments de pretemporada començaran aquest dimecres 21 d'agost, a les 20 hores, i ja ha previst 5 partits amistosos abans de l'inici de la competició que serà el 14 de setembre a la pista del Netsport - El Masnou. Diumenge 25, a les 19 h, rebrà a Plana Lledó el CB Castellar, dissabte 31 d'agost, a les 19 h, jugarà a casa amb la UE Barberà, el dissabte 7 de setembre, s'enfrontarà al Cornellà (19 h) de la Lliga EBA en desplaçament, diumenge 8, rebrà, a les 18.30 h, el Súria i finalment dimecres 11 de setembre, a les 19 h, rebrà a Plana Lledó l'SFERIC de Terrassa.

L'únic grup de la COPA Catalunya estarà integrat per 16 equips, alguns dels quals han jugat a la Lliga EBA en les darreres temporades amb els molletans: Salt, BOET Mataró, Minguella de Badalona, Netsport Masnou, Gavà, Argentona, Prat, Artés, Sant Fruitós, Sant Adrià, Sant Andreu Natzaret, Vic, Sant Narcís, Arenys Bàsquet i Platges Mataró.

El primer compromís a casa serà el dissabte 21 de setembre (2a jornada), a les 19.15 hores, amb el CB Salt. El cos tècnic serà integrat per Àlex Coma i pels entrenadors ajudants Alberto López i Borja Sanmiguel. A més, Joan Enric Garcia serà el delegat i Maxi Pérez el preparador físic.

D'altra banda, el sènior masculí B del CB Mollet, militarà a la Segona Catalana, i comptarà amb una plantilla formada, per 10 jugadors, en gran part els integrants del júnior masculí de la temporada passada més algun reforç més experimentat.

Share