Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Purito Rodríguez, a punt per la 68a edició de 'la Vuelta' a Espanya que s'inicia aquest dissabte a Galícia

Es preveu que la ronda espanyola sigui una de les més dures dels darrers anys, constarà de 21 etapes i amb més de 3.300 quilòmetres de recorregut.

Una contrarrellotge per equips de 27 quilòmetres entre Vilanova de Arousa i Sanxenxo, a Pontevedra, obrirà aquest dissabte 24 d'agost, la 68a edició de la 'Vuelta' a Espanya en la que de nou el ciclista paretà Joaquim Rodríguez en serà un dels favorits per sumar el triomf. Després del 3r lloc obtingut l'any passat i d'haver guanyat tres etapes, Purito, aspira a pujar al podi amb el permís d'altres corredors com Alejandro Valverde (Movistar Team) o Samuel Sánchez. La 'Vuelta' es presenta molt més dura si tenim en compte que ja en la segona etapa s'haurà de pujar ports de muntanya de molta duresa.

Diumenge, l'etapa de 176,8 quilòmetres, anirà de Pontevedra a Baiona Monte da Groba. La prova ciclista enguany travessarà de nou el territori català amb 3 etapes, el 5 de setembre, la 12a, anirà de Maella a Tarragona, amb 157 quilòmetres. A l'endemà, 6 setembre, recorregut entre Valls i Castelldefels, de 165 quilòmetres i el 7 setembre, 14a etapa, entre Bagà i Andorra, de 164 quilòmetres.

Com ja és tradicional la 'Vuelta' finalitzarà a Madrid, el 14 de setembre, amb la 21a etapa, el dia abans però, hi haurà la duríssima pujada a l'Angliru (etapa Avilés-Angliru) que pot decidir el triomf final. L'any passat la victòria va ser per Alberto Contado, seguit per Alejandro Valverde i pel paretà, que es va haver de conformar amb un tercer lloc.

Purito Rodríguez que ja ha s'ha compromès amb l'equip Kastusha fins el 2015 vol tancar la temporada amb un nou podi després del segon lloc al Tour de França aquest any i el tercer al Giro d'Itàlia del 2012. A més, després de la 'Vuelta' participarà al Mundial que es farà a Verona.

 

Share