Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Un paretà es converteix en el primer rider de WCMX (Wheelchair Moto Cross) de tota Espanya

Es diu Toni Quiñonero i busca esponsorització per poder finançar l'adquisició d'una nova cadira de rodes adaptada als skateparks.

Aquest jove de Parets, de 24 anys, va començar a practicar aquest esport perquè el seu millor amic (Alejandro Ruiz) és roller i l'acompanyava sempre als skateparks. Al principi -tal com relata Quiñonero- "no m'agradava gaire, em passava hores avorrit assegut a un racó, fins que ell em va animar a provar l que ell feia, però amb una cadira de rodes". El fet de portar crosses li feia impossible agafar un skate o similars.

 

Quiñonero explica a Digital Vallès que "al principi no ho va fer, però al arribar aquell dia a casa vaig veure al canal youtube que hi havia un noi anomenat Aaron Fotheringham que ho feia així que vaig pensar que si hi havia tan sols una persona al món que ho fes jo també podia fer-ho. I m'hi vaig posar, vaig començar a practicar des d'aquell moment sense descans".

Toni Quiñonero té constància que hi ha més riders pel món i manté contacte constant amb molts d'ells: "Estic avançant molt ràpid en aquest esport, i m'agradaria promoure'l per tota Espanya". Un dels problemes que té el jove paretà és que la cadira de rodes que té no està preparada per aquest esport i per això cerca esponsorització que li permeti finançar l'adquisició d'una nova cadira adaptada als skateparks.

Podeu visionar més vídeos al canal youtube "Toni Quiñonero WCMX"

Share