Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Dos karateques del Montornès representaran la selecció espanyola al Mundial de Guadalajara

Juan García i María López aniran al Campionat del Món de karate de les categories cadet, júnior i sub21 que es celebrarà del 7 al 10 de novembre.

L’excel·lència del treball continuat que es porta terme al Club Karate Montornès continua donant resultats. Dos dels seus esportistes, Juan García i Maria López, han estat convocats per la Federació Espanyola de Karate per participar, representant Espanya, en els Mundials de karate. La Federació va prendre la decisió fa uns dies després d’una concentració celebrada a Madrid en què van participar al voltant de 160 karateques de totes les comunitats autònomes en les modalitats de kata i kumite.

Tant Garcia com López pertanyen al Club Karate Montornès des de ben petits i hi han anat forjant una sòlida trajectòria. Durant les darreres temporades han obtingut nombrosos èxits esportius, entre els quals, medalles de plata i d’or en els Campionats d’Espanya, competicions internacionals i a nivell autonòmic.

Pel que fa a María López ja va participar amb l’expedició espanyola en el Campionat d’Europa celebrat a Azerbayan i en els Jocs Regionals celebrats a Turquia. A més, tots dos esportistes formen part dels programes de tecnificació esportiva de la Real Federación Española de Karate.

Share