Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

S'inicien els entrenaments de l'Escola de Tecnificació del FC Barcelona a Vilanova del Vallès

La sala de Cal Trempat va acollir dimecres passat la presentació de l'escola que té com coordinador del projecte vallesà a Dani Bigas.

Des d'aquest dilluns 30 de setembre s'enceten els entrenaments de la FCB Escola de Tecnificació al camp de futbol de Vilanova del Vallès. Cada dilluns, de 18 a 19.30 hores, es porten a terme sessions preparatòries de 90 minuts de durada on es prioritza la formació integral dels nens i nenes a través de millorar la tècnica i la tàctica sense oblidar la importància del paper educador. Els grups d’iniciació són els dels infants nascuts entre 2005 i 2008 i els grups de perfeccionament els del 2000 al 2004, tot i que pot variar en funció de cada cas. Els grups són reduïts i durant el curs tenen dos entrenadors diferents.

Durant l'acte de presentació el coordinador de la FCB Escola, Iñaki Andreu, va destacar la importància dels valors esportius conjuntament amb el fet que els infants han de gaudir. Dani Bigas, coordinador del projecte “Aprèn amb el Barça”, va citar algunes de les seus on participen, entre elles Reus, Cambrils i Tenerife així com les altres escoles que estan a punt d’obrir a Lleida i Tarragona.

La regidora d’Esports de l'Ajuntament, Sandra Àlvarez, va iniciar la presentació tot recordant que el Club de Futbol Vilanova del Vallès disposa de 24 equips que suposen la pràctica d’esport a 330 nens i nenes i que, a més, és un club de 93 anys d’existència.

Amb aquestes paraules va donar pas a la participació d’en Santi Bufí, el president del Club, que ca recordar als assistents que el directiu de la Junta directiva del Barça actual, Josep M. Bartomeu, és fill de Vilanova del Vallès, així com "la tasca important de tots a l’hora de fer poble, tant les persones, com les entitats i les institucions".

Share