Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

'Purito' Rodríguez, subcampió al Mundial de fons en carretera disputat a Florència

El paretà -que ha atacat a falta de 10 quilòmetres- aconsegueix la medalla d'argent millorant el seu millor registre: una tercera posició en el Campionat del Món del 2009.

El ciclista paretà del Katusha, Joaquim Rodríguez, s'ha proclamat aquesta tarda subcampió del món de fons en carretera a Florència després d'una extraordinària actuació. 'Purito' ha quedat segon després de ser superat -per escassos centímetres- en un esprint final -a cara o creu- pel portuguès Rui Costa, el 3r lloc ha estat pel murcià Alejandro Valverde que ha estat més ràpid que el corredor italià, Vincenzo Nibali, que s'ha quedat fora del podi final. El Purito ha atacat a poc més de 10 quilòmetres de la meta i s'ha quedat en solitari amb Níbali, Valverde i Costa trepitjant-li els talons.

El paretà ha obert un petit forat de fins a 11 segons que no ha estat definitiu i ha tornat a ser neutralitzat pels seus perseguidors. Poc després el ciclista del Katusha ha tornat a atacar però Costa s'ha aprofitat del seu millor esprint final per imposar-se en uns últims 100 metres.

Aquesta és la 2a vegada que el paretà puja al podi del Campionat del Món, el 2009, va quedar 3r. Durant aquest 2013, ha estat 3r al Tour de França i 4art a la Vuelta. En la cerimònia del podi, el 'Purito' no ha pogut contenir les llàgrimes d'emoció per haver deixat escapar una gran oportunitat, als seus 34 anys, d'aconseguir el seu primer títol mundial.

 

Share