Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L’Ajuntament de Mollet estrenarà aquest dissabte el nou equipament d’escalada en bloc, situat a la Pista Municipal d’Atletisme

El consistori i el Club Muntanyenc de Mollet han signat un conveni de col·laboració per mitjà del qual el Club gestionarà el possible ús de l’equipament en caps de setmana.

L’Ajuntament de Mollet ha instal·lat un equipament d’escalada en bloc a la Pista Municipal d’Atletisme. Es tracta d’un boulder de 22 metres de llargada i 3,5 d’alçada, ideal per a l’entrenament i la docència d’aquesta disciplina, que s’obrirà al públic el proper dissabte. La construcció està formada per una estructura metàl·lica en fibra de vidre  amb ciments de resina que imita la roca natural i és altament resistent.  Les preses, fixades a l’estructura, són de diferents mides, colors i profunditat.

El bloc està dividit en dues parts: la zona amb les preses més petites és ideal per a passos més tècnics i pel treball de dits; la zona amb preses més grans està dissenyada per facilitar l’entrenament i la docència. Totes les preses tenen un plaqueta d’acer inoxidable que s’ancora mitjançant un cargol a l’estructura. La instal·lació d’aquest nou equipament s’ha fet gràcies al suport de la Diputació de Barcelona.

Per poder fer ús del bloc d’escalada cal ser soci del Club Muntanyenc de Mollet o bé gestionar una autorització prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Mollet i pagar una entrada o abonament mensual, que donarà dret als usuaris a utilitzar els vestuaris i els lavabos de la Pista d’Atletisme. L’horari serà de dilluns a divendres, de 9 a 13 i de 15 a 22 hores.

L’Ajuntament i el Club Muntanyenc de Mollet han signat un conveni de col·laboració per mitjà del qual el Club gestionarà el possible ús de l’equipament en caps de setmana. A més, els socis del club tindran una bonificació del 100% en el preu per accedir a l’equipament.

El bloc d’escalada s’obrirà al públic el proper dissabte 5 d’octubre, a les 11 del matí. Prèviament, aquest dijous 3 d’octubre, el Club Muntanyenc ha organitzat una xerrada sobre el món de l’escalada, a càrrec de Jordi Mas. La xerrada serà al casal La República, seu del club, a les 20.30 hores.

Share