Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Joaquim Rodríguez guanya de nou el Giro de la Llombardia i assoleix el primer lloc del món a la classificació de la UCI

El Purito que la setmana passada va ser subcampió del Món a la Tosacana és ara el número 1 de la World Tour amb 607 punts, 20 més que Froome.

El ciclista paretà Joaquim Rodríguez, del Katusha, ha revalidat la victòria al Giro de la Llombardia, la darrera de les grans clàssiques de la temporada ciclista. 'Purito' ha recorregut els 242 quilòmetres -que anaven de Bérgamo a Lecco- en 6 hores, 10 minuts i 18 segons i ho ha fet davant del murcià Alejandro Valverde (Movistar) que ha quedat a 17 segons. La tercera plaça ha estat pel romanès Rafal Majka i la quarta per l'alemany Daniel Martín.

Amb el triomf assolit aquesta tarda a Itàlia, Joaquim Rodríguez passa a ser el número 1 a la classificació World Tour de la Unió Ciclista Internacional (UCI) amb 607 punts, seguit de Froome que és segon amb 587 i d'Alejandro Valverde, tercer amb 540.

'Purito Rodríguez' s'ha tret d'aquesta manera l'espina que portava clavada després que la setmana passada va ser segon al Campionat del món de fons en carretera a la Toscana per darrera del portuguès Rui Costa. El ciclista del Katusha no té garantida la primera plaça UCI World Tour definitiva ja que tant Froome com Valverde el podrien superar si corren a Beijing.

Share