Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Ismael Ventura s'imposa al recorregut més llarg de la 10a edició de la cursa Trinxacadenes de Vallromanes

Enguany amb motiu del 10è aniversari es van programar altres activitats com ara una exposició, la projecció d'un documental i l’espectacle “Les Bicicletes Boges d’Struc”.

525 ciclistes van participar aquest diumenge en la 10a edició cursa Trinxacadenes que organitza el Club BTT Trinxacadenes amb el suport de l'Ajuntament de Vallromanes. Com cada any, la pedalada s’ha adequat a dos itineraris: un de curt, de 19 km, i un altre de llarg, de 36, amb un desnivell acumulat de 1.400 metres. Els participants, procedents de diferents municipis del Vallès Oriental, Maresme i Barcelonès, es van enfrontar a un recorregut sorpresa (una de les característiques de la Trinxacadenes) i aquest any una mica més exigent, que ha combinat corriol i pista i ha passat en un 80% pel terme de Vallromanes i la resta per Teià i Vilassar de Dalt (Maresme).

Els primers classificats del recorregut llarg, el que permetia opció a premi, han estat a la general, primer: Ismael Ventura (1h 47 min) com a premi: 300€ (premi Ajuntament de Vallromanes). El segon classificat:  Marc Donadeu (1h 53 min), amb premi: 200€ (premi MRC International Training) i tercer classificat: Mario Sinues (1h 57 min) i el premi: 100€ (premi Construccions Giró Méndez).

A la classificació femenina, primera classificada: Sandra Santanyes  (2h 21 min), com premi: 100€ (premi Ajuntament de Vallromanes) i sopar per a dues persones al Restaurant Mont-bell, segona classificada Irene Martínez (2h 48 min), premi: àpat per a dues persones al restaurant Can Poal i rellotge Nowley. I la tercera classificada: Carmen Medina (3h 5 min), que s'ha endut àpat menú per a dues persones al restaurant Sauló i lot de productes de Vallromanes.

La resta de premiats van ser:

Màster 50 (nascuts el 1963 o anys anteriors): Jordi Reixach (2h 7 min). Premi: àpat per a dues persones al Restaurant Sant Miquel.

Primer cadet (nascut el 1997 o anys posteriors): Adrià Amezcuasoler (2h 23 min). Premi: equipament ciclista totalment personalitzat (premi Tutribu) i rellotge esportiu Nowley.

El primer vallromaní dins de la classificació general ha estat Ceryl De Veer, amb un temps de 2h 29 min.

En aquesta edició l'organització ha rebut també el suport de les empreses locals MRC International Training, Hotel Can Galvany, Nowley Personal Watch, Restaurant Espais Mont-bell, Teixidó, Restaurant Can Poal, Giró Méndez Construccions, Floristeria El Gorg, Restaurant Sant Miquel) i una cinquantena dels membres de la Trinxacadenes i voluntaris.

Més activitats al 10è aniversari

Per celebrar el desè aniversari de la Trinxacadenes, divendres es va inaugurar al Casal l’exposició “X anys pedalada”, que repassa amb fotografies, informació i material els 10 anys d’aquest esdeveniment esportiu (la mostra es podrà veure fins a finals d’aquest mes). Seguidament, es va celebrar un sopar per a socis i col·laboradors que va comptar amb una vuitantena d’assistents.

Dissabte passat, les bicicletes van adquirir personalitat amb l’espectacle “Les Bicicletes Boges d’Struc”, activitat organitzada per l’Ajuntament i el Club BTT Trinxacadenes, i es va projectar al Casal el documental “Travessa pels Alps”, a càrrec de Sergi Fernández i Amelia Herrero.

Share