Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament fa una recepció oficial als mundialistes del Club Karate Montornès

Els karateques locals, Juan García i María López, han estat convocats per la Federació Espanyola de Karate per representar Espanya en els propers Mundials de karate.

El Club Karate Montornès i els dos karateques, Juan García i María López, han estat protagonistes d'una recepció oficial a l'Ajuntament que ha tingut lloc aquest dijous al vespre. Des del consistori s'ha volgut reconèixer públicament el treball constant de l'entitat amb l'esport base i el mèrit dels dos joves del poble, convocats per la Federació Espanyola de Karate per representar Espanya en les categories cadet, júnior i sub21 en els Mundials de karate que se celebraran del 7 al 10 de novembre a Guadalajara.

Els karateques, acompanyats pel president del Club Karate Montornès, Pedro Mendoza, el director tècnic, Luis López i altres membres de l'entitat han estat rebuts per l'alcalde, José A. Montero, el regidor d'esports, Juan José Fernández i altres representants municipals. L'acte també ha comptat amb la presència del President de la federació Catalana de Karate, Josep Bosch.



Els integrants del club han rebut plaques per part dels representants municipals. Els joves karateques també han rebut un diploma i un val a bescanviar per material esportiu. Per la seva banda el President de la Federació Catalana de Karate ha lliurat a l'alcalde un cartell commemoratiu per a la promoció del Mundial i al Club, el cartell del Campionat de Catalunya júnior, cadet i sub21 que se celebra aquest dissabte de Montornès.  

Tant Juan García com Maria López pertanyen al Club Karate Montornès des de ben petits i hi han anat forjant una sòlida trajectòria. Durant les darreres temporades han conreat nombrosos èxits esportius, entre els quals, medalles de plata i d’or en els Campionats d’Espanya, competicions internacionals i a nivell autonòmic. Es dóna la circumstància que María López arrosega una lesió al turmell i, possiblement, no podrà participar en el Mundial. Tot i així formarà part de l'expedició i de properes convocatòries.

Fotografies: Ajuntament de Montornès

Share