Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Miguel Luque rebrà aquest dimarts la medalla de plata al mèrit esportiu del Consejo Superior de Deportes

El reconeixement permetrà a Luque ingressar a la 'Real Orden del Mérito Deportivo' gràcies a la segona posició obtinguda als Jocs Paralímpics de Londres, el 2012.

El Teatre Cofidis Alcázar de Madrid acollirà aquest dimarts 29 d'octubre, a les 11 del matí, la cerimònia d'entrega dels reconeixements de la 'Real Orden al Mérito Deportivo'. L'acte que estarà presidit per la Casa Reial comptarà amb una nudrida representació d'esportistes paralímpics, com el nedador paretà Miguel Luque. L'expedició l'encapçalarà Teresa Perales que rebrà la 'Gran Creu' que li va concedir el Consell de Ministres després de la seva tornada dels Jocs de Londres a final del 2012.

L'agost passat, el Consejo Superior de Deportes (CSD) va aprovar que 27 esportistes paralímpics més els components de la selecció espanyola de futbol 5 de cecs, ingressessin a la Real Orden del Mérito Deportivo, per les seves actuacions als Jocs de Londres. En el cas de Luque, rebrà la medalla d'argent al mèrit esportiu per la segona posició obtinguda en la final dels 50 metres braça.

Els de Londres van ser els quarts Jocs Paralímpics on va participar Miguel Luque des del seu debut el 2000 a Sidney. L'agost de 2013, l'esportista paretà va quedar subcampió del Món de natació a Montreal en la modalitat dels 50 metres braça.

Veure notícia relacionada:

El nedador paretà Miguel Luque es proclama subcampió del món en la final dels 50 metres braça a Montreal (Canadà)

 


  

Share