Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Claudio Festa plega com a entrenador del primer equip del CF Mollet UE a 1a Catalana

La decisió s'ha produït 24 hores després de l'àmplia desfeta al camp del Vic on el Mollet va caure per 4 gols a 1.

La directiva del CF Mollet UE ha arribat a un acord amb Claudio Festa, tècnic del primer equip de 1a Catalana, per rescindir el contracte de l'entrenador argentí. La decisió arriba després de les 2 derrotes consecutives patides davant de l'EC Granollers a casa i al camp del Vic. Els molletans són novens amb 13 punts a 10 del segon classificat, el Peralada, equip que ocupa la plaça que dóna dret a disputar la promoció d'ascens a Tercera divisió. Claudio Festa es va incorporar a la banqueta molletana el 17 de febrer d'aquest any després de la marxa d'Àlex Mourelo i per tant haurà estat només 9 mesos en el càrrec.

En 10 jornades els molletans han sumat 4 victòries (3 a casa i 1 fora), un empat (fora de casa) i 5 derrotes. El bagatge de gols marcats i rebuts és desfavorable (16/18) sent el tercer equip més golejat del grup 1 de la Primera Catalana.

Tot i l'àmplia renovació duta a terme en els darrers 9 mesos a la plantilla molletana la directiva ha decidit rescindir el contracte -de mutu acord- ja que a la meitat de la primera volta l'equip comença a despenjar-se de les posicions privilegiades de la taula i sobretot després de dues derrotes claus, davant l'etern rival -l'EC Granollers- i fora de casa amb el Vic.

Festa havia passat per diferents clubs catalans destacaven els ascensos de Viladecans a Preferent, el Can Vidalet a Primera Catalana i el Masnou a la Tercera Divisió, últim equip al que va pertànyer durant gairebé 5 temporades fins al temporada 2011/2102. A més també ha estat coordinador i entrenador de futbol base de l’Europa.

Share