Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Les instal·lacions de COREFO tindran 3 noves pistes de pàdel a partir de juliol

L'empresa Sercamada SL, que gestiona el Nou Tennis Belulla de Canovelles, ha iniciat aquest dilluns les obres del nou equipament esportiu.

Durant la primera setmana de juliol es podrien inaugurar les tres noves pistes de pàdel que s'estan construint a les instal·lacions del club social i esportiu COREFO i aprofitant la celebració s'organitzaran partits d'exhibició i classes gratuïtes per a tothom. Sercamada SL serà l'encarregada de dur a terme les obres i també l'explotació durant els 15 propers anys de l'àrea de pàdel.

La idea és organitzar diversos campionats i lligues, obertes a tothom, i es crearà una nova escola de pàdel per a nens, joves i adults. Les pistes funcionaran en règim de lloguer a preus molt competitius, amb la intenció que l'esport del pàdel a Parets sigui un referent a la zona, així ho ha assegurat el director esportiu del Nou Tennis Belulla, Marc Roca.

 

Share