Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Obertes les inscripcions per la 7a Mini Solidària de la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca

La cursa organitzada pel Club Atletisme Montornès es celebrarà dissabte 8 de març i limita la participació a 500 inscripcions.

Des d'aquest dimecres 15 de gener resten obertes les inscripcions per participar a la 7ª Mini Solidària que tindrà lloc el dissabte 8 de març, el dia abans de la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca. La Mini Solidària inclou curses per a nens i nenes nascuts entre el 2001 i el 2011 i la recaptació total de les inscripcions, a la venda per 3 euros, es destinarà integrament a la secció de Pediatria del Hospital de Granollers, per a l’adquisició de material. Les proves infantils se celebraran el dissabte 8 de març, el dia abans de la celebració de la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca.

Les curses tindran diferents recorreguts i distàncies, amb sortides diferenciades per categories, segons les edats. La sortida i arribada serà a la plaça de Pau Picasso de Montornès del Vallès. Hi haurà premis per als tres primers classificats de cada categoria. Tots els participants a la Mini Solidària rebran una samarreta commemorativa i una bossa de regals dels col·laboradors: Henkel, Coca-cola i Nocilla.

Es poden fer les inscripcions per Internet a www.mitjamontornes.com o bé de forma presencial als següents punts:

    Montornès del Vallès: Sabateria el Gato con Botas (c de Jaume Balmes, 12)
    Montmeló: Ràpid La Quintana (c. Lluís Companys, 4)
    Vilanova del Vallès: Pavelló Municipal d’Esports (c. Maria Aurèlia Capmany, 2-4)
    La Roca del Vallès: Llibreria-Papereria Eva (c. Indústria, 3)

Les places són limitades a 500 inscripcions. Durant el dissabte 8 de març, els participants a la Mitja i als 6 km, que se celebrarà el diumenge 9, podran recollir el seu dorsal al Teatre Municipal (Ptge. del Teatre, 3) a tocar de la Mini, de 10 a 19 hores. Podeu consultar els reglaments i més informació a www.mitjamontornes.com

Veure notícia relacionada:

S'obren les inscripcions per participar a la 21 Mitja Marató de Montornès d'atletisme

Share