Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

La Mitja Marató d'atletisme de Montornès, un any més amb la promoció del territori

La prova que tindrà lloc el 9 de març és a punt d'arribar als 2.500 inscrits entre la Mitja i la cursa dels 6 quilòmetres.

L’Hotel Mercure Augusta Barcelona-Vallès repeteix com a Hotel Oficial en l’edició del 2014 de la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca. Amb aquesta col·laboració, l’hotel ofereix preus especials el cap de setmana de la Mitja i descomptes addicionals als inscrits a les curses que es celebraran el 9 de març i que aplegaran 5.500 participants.

Les activitats paral·leles que es celebren amb la Mitja ompliran el cap de setmana de propostes que permeten als participants conèixer l’entorn territorial on es celebra una de les més importants mitges maratons de Catalunya. Aquesta 21ª edició és previst organitzar, el dissabte 8 de març, sortides guiades, mostra de comerç al carrer, la 7ªMini Solidària i recollida de dorsals per la Mitja i els 6km.

Aquestes activitats, juntament amb l’oferta gastronòmica i hotelera, amb ofertes i descomptes, faran del cap de setmana de la Mitja una bona excusa per conèixer el patrimoni i l’entorn de la Mitja Montornès.

La Mitja 2014 que es celebrarà diumenge 9 de març, és a punt d’arribar als 2500 inscrits (entre Mitja i cursa de 6km), sobre el màxim previst per l’organització de 5500 atletes. La Mini Solidària de dissabte, cursa destinada a nens i nenes de fins 13 anys, ha obert inscripcions el passat dimecres 15 de gener i te previst tancar aviat amb el màxim de 500 inscrits previstos. Més informació al nostre web (www.mitjamontornes.com) i al twitter i Facebook de la Mitja

Share