Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Els atletes del CA Mollet, Adrià Burriel i Sonia Bocanegra, escollits millors esportistes de Mollet del 2013

El juvenil de la Unió Mollet de FS ha estat el millor equip de base i el CF Mollet UE, la millor entitat esportiva.

El Teatre Can Gomà de Mollet ha acollit aquest divendres al vespre la 21a Nit de l’Esport de Mollet, l'activitat serveix per reconèixer les persones, equips o entitats de Mollet que han destacat durant l’any pels seus èxits o per la promoció que fan  de l’esport. El Club Atlètic Mollet s'ha endut els dos guardons individuals, així el Millor Esportista Masculí ha estat Adrià Burriel Guerrero i la Millor Esportista Femenina Sonia Bocanegra Gil.

El Millor Equip de base ha estat el Juvenil de la Unió Futbol Sala Mollet, la Millor Entitat esportiva, el Club Futbol Mollet UE, la Millor Escola, l'Institut Mollet i el Millor Patrocinador, Serme SL. A més, s'ha lliurat el Premi als Valors esportius per Leo Conde, el Premi Esportivitat Jocs Escolars per l'Escola Montseny i el Premi Internacional a la Selecció Espanyola masculina d’hoquei patins, campiona del món del 2013.

El jurat de la Nit de l’Esport ha atorgat mencions especials a diferents persones i entitats que s’han distingit per la pràctica de l’esport o per la seva trajectòria professional. Enguany han estat: Josep Maria Ollé, expresident de la Unió Mollet FS, Club Billar Mollet 50è aniversari, 25è aniversari Marxa Pelegrí Pi CC Plana Lladó, Cursa Popular Sant Vicenç CAM i per Pere Garriga Cazorla.

Share