Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El subcampió del món de biketrial, Rafa Tibau, a la inauguració de les noves pistes de BMX de Parets

El nou circuit, ubicat al polígon sector Z, compta amb un traçat per a BMX o ciclocròs i per a bicicleta de muntanya d'uns 5 metres d'ample.

Aquest dissabte 1 de febrer, a les 11 del matí, tindrà lloc la inauguració de les noves pistes de BMX, situades al carrer de La Premsa, dins del sector Z, de Parets. Durant la inauguració, es podrà veure una exhibició del sotscampió del món de bicitrial i membre de l’AC Parets, Rafa Tibau, i de corredors del Ravet Bike. Tot seguit, hi haurà una jornada de portes obertes perquè tothom pugui provar els circuits de bicitrial i BMX.

El nou circuit està dotat amb un traçat per a BMX o ciclocròs i per a bicicleta de muntanya d’uns 5 metres d’ample, i inclou una rampa de sortida, cinc revolts peraltats i quinze obstacles de diferents dificultats.  Pel que fa l’espai dedicat al bicitrial, hi ha elements de formigó i roques de diferents alçades i dificultats, rodes de diferents mides, dos contenidors invertits i palets de fusta.

També disposa de papereres, bancs i mànegues d’aigua per al manteniment dels salts. La superfície total de la pista tancada és de  4.298,56 m2. Entitats com l’Associació Ciclista Parets, el Club Pura Vida, Ravet Bike o Las Haches del Valle han participat activament en el disseny de les instal·lacions.

Share