Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Recepció institucional de l'Ajuntament a l'equip sènior del FS Parets pel seu ascens de categoria

A poc de commemorar el 40è aniversari el club queda campió de Territorial i assoleix un històric ascens a la 3a Nacional, antiga Primera B.

El FS Parets celebrarà el títol de lliga i l'ascens a 3a Nacional el proper dissabte 8 de juny coincidint amb el penúltim partit de la lliga de Territorial a casa contra la Prosperitat (17.30 h). El club presidit per Tano Clemente va ser rebut aquest dilluns al vespre per l'Ajuntament de Parets en un acte on van estar presents jugadors, cos tècnic, directiva i representants del consistori.

A falta de 3 jornades pel final de la lliga els paretans són 1rs amb 65 punts seguit per l'Arenys de Munt amb 56 i Aliança Mataró amb 55. El FS Parets ha batut rècords aquesta temporada sumant en 27 partits, 20 victòries, 5 empats i 2 derrotes, l'equip és el màxim golejador (129) i el que menys (64). El conjunt entrenat per Miguel Gago i Oriol Perales acumula 17 jornades sense perdre i vol mantenir l'imbatibilitat en el que resta de segona volta. Gago ja ha anunciat per no continuarà com a entrenador la propera temporada -per motius laborals- i que serà substutuït per Fran Burgueño.

Share