Montserrat Sanmartí, escollida alcaldessa de Sant Fost en ser la llista més votada en les eleccions del 24 de maig

IUSF iniciarà el mandat en minoria ja que només necessita un sol regidor per assolir la majoria absoluta.

Montserrat Sanmartí, d'Independents Units per Sant Fost, va ser escollida novament alcaldessa de Sant Fost de Campsentelles en el Ple extraordinari celebrat el passat dissabte per a constituir la corporació municipal. Sanmartí va encapçalar la candidatura de la llista més votada en les eleccions municipals del 24 de maig.

Register to read more...

Ara Parets ERC demana a Mingote que 'sigui més sensible a les reivindicacions' dels paretans que van votar a favor del Sí-Sí

Els tres regidors del grup municipal d'ERC van prometre el càrrec per imperatiu legal i van afegir el text proposat per l'AMI.

Jordi Seguer, Ramon Parés i Kènia Domènech, els tres regidors del grup municipal d’Ara Parets ERC, van prendre possessió del seu càrrec durant el Ple de constitució del nou Ajuntament de Parets, que va tenir lloc aquest dissabte al matí a la Sala Basart de la Cooperativa.

Register to read more...

José Antonio Montero, d'ICV-EUiA, repeteix com a alcalde de Montornès amb majoria absoluta

Durant el ple de constitució, Montero va rebre 9 vots, 3 la candidata socialista Eva Díaz i es van produir 5 vots en blanc.

José Antonio Montero va ser reelegit com a alcalde de Montornès del Vallès pels propers 4 anys. Més d'un centenar de persones van assistir dissabte al migdia a l'acte de constitució del nou Ajuntament que també va ser seguit, mitjançant un sistema de sonorització, des de l'exterior de la sala.

Register to read more...

David Ricart, reelegit com alcalde de Vallromanes gràcies al pacte entre MxV-ERC i CiU

Ricart ha rebut 7 vots dels 11 regidors del plenari mentre que iVall ha presentat Jordi Alburquerque i Gent de Vallromanes, David Carrillo.

L’acte de constitució del nou Ajuntament de Vallromanes, celebrat dissabte al migdia, va servir per nomenar  David Ricart (MxV-ERC) com a alcalde per a tot el mandat 2015-2019. L’elecció s’ha fet amb el sistema de votació de mà alçada, en què els regidors han votat els candidats de 3 de les 4 formacions polítiques que van obtenir representació a l’Ajuntament en els comicis del 24 de maig.

Register to read more...

Yolanda Lorenzo es converteix en la primera alcaldessa de Vilanova del Vallès de tota la història

La candidata d'Unitat per Vilanova va rebre els vots favorables del seu partit i dels dos regidors d'ERC.

El ple extraordinari de l'Ajuntament de Vilanova del Vallès, reunit el passat dissabte a migdia, va escollir Yolanda Lorenzo com a nova alcaldessa del poble en substitució d'Oriol Safont que ocupava el càrrec des del 2003. Lorenzo va rebre el vot dels 5 regidors de la seva formació política independent, Units per Vilanova, i dels dos regidors d'Esquerra Republicana de Catalunya.

Register to read more...

Óscar Sierra, del PSC-PSOE, nou alcalde de la Llagosta com a candidat de la llista més votada en les eleccions municipals

Durant el ple de constitució del nou Ajuntament va rebre 8 vots favorables, 7 del PSC-PSOE  i 1 de la regidora de CiU, Mireia Egea.

Óscar Sierra (PSC-PSOE) va ser escollit el passat dissabte al migdia com a nou alcalde de la Llagosta durant el Ple de constitució del nou Ajuntament. En la votació inicial, Sierra va obtenir el suport de vuit regidors (set del PSC-PSOE i un de CiU).

Register to read more...

Presentat l'acord entre ERC, PSC, Més Acció i ICV-EUiA per governar Martorelles fins al 2019

Les quatre forces es comprometen a encarregar una auditoria externa abans del 30 de juliol de 2015.

ERC, PSC, Més Acció per Martorelles i ICV-EUiA han presentat aquest dimecres a la tarda, en roda de premsa, l'acord pel pacte de govern per a la legislatura 2015-2019 a l'Ajuntament. Les quatre formacions polítiques signants de l'acord s'han compromès a publicar un programa d'acció de govern abans del 30 de juliol vinent.

Register to read more...

Canviem Mollet celebrarà divendres una assemblea prèvia al ple de constitució del nou Ajuntament

Segons la coalició electoral "només hi ha dues opcions: continuïtat o canvi de persones i de polítiques".

A manca de tres dies per al Ple de constitució del nou Ajuntament de Mollet i de l'elecció de l'alcalde, Canviem Mollet ha emès un comunicat de premsa on planteja les dues opcions sorgides del resultat electoral del passat 24 de maig: continuïtat o canvi de persones i de polítiques.

Register to read more...

Marc Candela (ERC) serà el nou alcalde de Martorelles gràcies a un pacte entre les forces d'esquerra del municipi

Aquest dimecres es farà públic l'acord de govern entre ERC, PSC, Més Acció per Martorelles i ICV-EUiA.

Marc Candela, d'Esquerra Republicana de Catalunya, es convertirà a partir del pròxim dissabte 13 de juny en el nou alcalde de Martorelles en substitució de Romuald Velasco que ocupava el càrrec des del 2009. Candela encapçalarà un nou govern a l'Ajuntament que estarà integrat per 6 regidors de 4 forces polítiques d'esquerres: ERC, PSC, Més Acció per Martorelles i ICV-EUiA.

Register to read more...

MxV-ERC i CiU de Vallromanes renovaran el pacte de govern fins al 2019

Els dos grups municipals han signat aquest divendres un preacord que farà a David Ricart, de nou com a batlle.

Més per Vallromanes ERC i CiU s'han compromès aquest divendres a tenir redactat i signat, com a màxim el 12 de juny, el programa de govern del pacte que renovaran les dues forces polítiques fins al 2019. En les eleccions municipals del 24 de maig la candidatura encapçalada per David Ricart (MxV-ERC) va passar de 3 a 5 regidors -recuperant el resultat de 2007- i va incrementar en 126 vots els suports rebuts.

Register to read more...

La Crida per Mollet demana un procés participatiu per configurar un possible canvi de govern a l'Ajuntament

El procés constaria d'un debat obert -que es faria el 8 o 9 de juny- on les tres formacions plasmarien les seves raons i presentarien les seves condicions de pacte.

L'assemblea de La Crida per Mollet, reunida aquest dimecres, ha emplaçat a Canviem Mollet, Ara Mollet ERC-MES i CiU Mollet, a participar d'un procés participatiu ciutadà per poder configurar un possible canvi de govern a l'Ajuntament on els socialistes governen des de 1987.

Register to read more...