Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

La secretària general d'ERC, Marta Rovira, dóna suport a la candidatura d’Ara Mollet-ERC per les municipals de 2015

El cap de llista, Oriol López Mayolas, anuncia que l’assemblea molletana ha escollit Marta Vilaret coma número 2 de les llistes.

La secretària general d'ERC, Marta Rovira, ha donat el seu recolzament a la candidatura d'Ara Mollet-ERC per les eleccions municipals previstes per al 24 de maig de 2015. Rovira ha participat en l'acte polític 'Un nou Mollet, per un nou país', celebrat aquest dissabte a la Plaça Catalunya de Mollet. La número 2 dels republicans ha dit d'Oriol López -alcaldable- que és "un candidat que s’ha treballat Mollet i que s’estima el seu poble. Si fos molletana li faria confiança".

Marta Rovira també va fer referència al moment polític que viu Catalunya després de la celebració del Nou9N. La secretària general d'ERC manifestava que "després del 9N s’ha obert un escenari amb un missatge molt clar per part de la ciutadania" alhora que demanava la convocatòria "d'unes eleccions constituents perquè els ciutadans puguin escollir de forma definitiva i clara si volen crear un nou estat".
 
L'acte d'Ara Mollet se celebrava una setmana després del Nou9N i seu èxit també a la ciutat, on van votar 12.462 persones amb més d'un 70% de vots favorables al #SíSí.

Trobada de dones molletanes

La secció local d’ERC començava la jornada d'aquest dissabte amb una trobada a l’Espai d’Art Judith Vizcarra amb dones molletanes. Gairebé 50 dones es reunien per fer un petit esmorzar -amb debat molt participatiu- i per tractar el món de la política des de la condició de la dona, i el compromís cívic.

Posteriorment en l'acte públic celebrat a la plaça Catalunya de Mollet, la regidora d’Ara Mollet-ERC, Marta Vilaret, feia de mestre de cerimònies i presentava els dos ponents, que es van adreçar a les 150 persones que van assistir a l’acte.

Vilaret, número 2 a la llista del 2015

Va ser aleshores quan el candidat a l’alcaldia per Ara Mollet-ERC, Oriol López Mayolas, avançava que Vilaret havia estat escollida com a número 2 de la candidatura per a les eleccions municipals del 2015. López recordava que "el canvi de cicle polític que va començar fa uns anys està a punt de culminar-se. Dèiem que el 2015 podíem ser l’alternativa, però ara ja ho som".

L'alcaldable dels republicans a Mollet va fer una anàlisi del que caldrà canviar a partir del maig vinent i va fer una crida a "sumar per poder fer possible el canvi".

Fotografies: Ara Mollet ERC

Share