Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El geògraf Josep Gordi anirà, com a independent, al número 3 de la llista d'Ara Mollet ERC en les eleccions municipals de 2015

Gordi que va ser regidor d’Urbanisme i Medi Ambient de l’Ajuntament de Mollet, entre 1999 i 2003 (PSC), diu que 'cal un canvi a Mollet per decència democràtica'.

Josep Gordi, professor de Geografia a la Universitat de Girona, serà el primer independent a la llista d'Ara Mollet ERC en les eleccions municipals previstes pel maig del 2015. Gordi ocuparà el tercer lloc de la candidatura darrera de l'alcaldable, Oriol López Mayolas, i de l'actual regidora Marta Vilaret, que repeteix el segon lloc de la llista.

La incorporació de l'exregidor socialista (1999-2003) és un dels fitxatges destacats que els republicans han tancat pels comicis de l'any que ve. Ara Mollet ERC vol aprofitar el bon moment del partit a Catalunya per intentar capgirar governs com els de Mollet, que des del 1987, manté l'hegemonia socialista.

Però la incorporació de Gordi a la llista no serà pas l'única, els republicans aniran presentant des d'ara i fins a començament del 2015 d'altres dels noms de la candidatura de les eleccions municipals.

Josep Gordi i Serrat, va néixer l’any 1959 a Mollet. Geògraf i professor a la Universitat de Girona, ha publicat diversos llibres centrats en l’urbanisme, el paisatgisme i el món dels arbres. Va ser cofundador i director del Centre d’Estudis Molletans (1993). La seva primera etapa en la política municipal va ser entre 1999 i 2003, com a regidor d’Urbanisme i Medi Ambient pel PSC amb Montserrat Tura com a alcaldessa.

'Una persona que s'estima el poble'

Oriol López Mayolas, candidat a l’alcaldia, ha dit de Gordi que és “una persona que s’estima el poble, i que ha manifestat un compromís que l’assemblea d’Ara Mollet-ERC ha entès”. A més, “aporta experiència però també frescor i estem convençuts que la seva vessant acadèmica ens ajudarà”.

La voluntat d’Ara Mollet-ERC és fer “una candidatura pel canvi, plena d’independents que confiïn en aquest projecte municipal i que hi creguin. La voluntat d’obertura és màxima”, remarcava López que el 2011 va doblar la representació al plenari.

En un comunicat de premsa els republicans han assegurat que l’assemblea d’Ara Mollet-ERC "està plenament convençuda de l’encert amb la figura de Josep Gordi, una persona que destaca per la seva vessant professional i acadèmica, així com per la seva estima del seu poble, Mollet del Vallès".

D'altra banda, durant la seva presentació pública, aquest dimarts, davant dels mitjans de comunicació Gordi s'ha manifestat “més segur, fort, seré i creatiu que fa uns anys”, que quan va ocupar càrrecs al Govern Municipal.

Relleu a l'alcaldia 

Gordi considera que "cal un canvi a Mollet per decència democràtica, i fins i tot excompanys socialistes ho diuen. Les formes han de canviar. Cal un canvi generacional a Mollet que el representen molt bé l’Oriol López i la Marta Vilaret. Vull ajudar perquè l’Oriol sigui el proper alcalde".

Sobre el seu futur polític després de les eleccions del 24 de maig de 2015 assenyala que “sóc aquí a totes, amb sana ambició. Veig Ara Mollet-ERC governant. No em veig a l’oposició. Guanyarem”.

Share