Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Joan Daví serà el cap de llista de CiU a l'alcaldia de Mollet en les eleccions municipals de 2015

Gràcies al pacte amb el PSC, Daví és segon tinent d'alcaldia del Govern Municipal i coordinador de l'Àrea de Convivència i Seguretat.

La darrera assemblea de militants de la Federació de CiU a Mollet, celebrada dimarts 25 de novembre, va escollir per unanimitat Joan Daví Mayol com a candidat a l'alcaldia en els eleccions municipals previstes pel maig de 2015. Daví, actual portaveu del grup municipal, és regidor del consistori molletà des del 2007 i entre les responsabilitats que té, dins de l'acord de govern amb el PSC, hi ha la segona tinença d'alcaldia i la coordinació de l'Àrea de Convivència i Seguretat.

El portaveu de CiU s'encarrega d'àmbits d'actuació com la mobilitat i l'accessibilitat, els mercats, els agermanaments i la promoció industrial.

Amb el nomenament del nou cap de llista per l’assemblea de militants, CiU continua endavant amb el procés de renovació que ha experimentat l’agrupació durant els darrers anys. Durant aquesta legislatura "ja s’han incorporat tres nous regidors sense experiència municipalista prèvia", en referència a Jordi Talarn, Carme Olaria i Carme Segú.

Després de la seva elecció com a alcaldable, Joan Daví va dir que "afronta aquest nou repte amb il·lusió, amb un projecte de ciutat clar i fet a mida de les persones que farem públic durant els propers mesos i amb un equip de col·laboradors al meu voltant que han demostrat la seva vàlua formant part de l’actual govern de la ciutat, durant la darrera legislatura".

Sobre la configuració de la candidatura Daví ha avançat que "la llista encara no està tancada. Estem treballant per incorporar al nostre projecte molletans i molletanes  que, amb moltes ganes de treballar,  apostin pel nostre model de ciutat  i que tinguin il·lusió per millorar-la, millora que ha de revertir en el benestar de les persones que viuen a Mollet, persones que de sempre he tingut molt presents en els diferents àmbits professionals i polítics on he col·laborat".

De professió advocat

Nascut a Mollet del Vallès, Joan Daví és llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona, diplomat en Gestió Hospitalària per ESADE i en Gestió i Administració Local per la Escola de Postgraus de la UAB i l’ACM (Associació Catalana de Municipis).

Ha exercit d'advocat i de professor de Dret i ha treballat, entre d'altres llocs, a la Fundació Sanitària Hospital de Mollet. Daví està vinculat al món de la sanitat, els serveis socials i la cooperació internacional per al desenvolupament.

Share