Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'exlehendakari Patxi López està convençut que el PSC recuperarà al maig l'alcaldia de La Llagosta

L'actual secretari d'acció política i ciutadana del PSOE va participar dissabte a l'assemblea oberta celebrada a La Llagosta.

L'exlehendakari Patxi López s'ha mostrat convençut que els socialistes recuperaran l'alcaldia de La Llagosta en les eleccions municipals previstes pel 24 de maig. Per López "l'actual govern del municipi està lluny de la ciutadania" i que per això, com manté el nou candidat Oscar Sierra, "La Llagosta necessita un canvi".

L'alcaldable socialista es va mostrar molt satisfet amb l'acte celebrat dissabte a la Fundació Agrària i Cultural del municipi i va assegurar que "La Llagosta tornarà a tenir un alcalde proper a la ciutadania, que escoltarà a tothom i que sobretot estarà al costat dels que pitjor ho passen".

Durant l'acte els veïns i veïnes que van assistir no van perdre l'oportunitat d'interactuar amb Patxi López. Entre els temes que més interès van despertar hi ha el deute dels Ajuntaments, la independència de Catalunya, els futurs pactes després de les eleccions generals, l'atur juvenil, les retallades en sanitat i educació o el federalisme.

Sobre la independència de Catalunya, l'exlehendakari va dir que "ningú pot imposar com ser català, basc o espanyol, cadascú ho sent i ho viu a la seva manera" i va presentar la reforma federal de la Constitució com 'la solució al problema derivat de l'enquistament de Rajoy i la fugida de Mas".

Patxi López va anunciar que si el PSOE torna a recuperar el poder "eliminaran la reforma laboral del PP, paralitzaran les retallades en sanitat i educació així com la llei mordassa que atempta contra les llibertats".

Share