Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Una enquesta preelectoral situa Marc Soto i Bea Busquets com a candidats de PPC i ERC a Parets del Vallès

L'empresa que ha rebut l'encàrrec de realitzar el sondeig dóna per fet que Manuel Losada serà candidat de C's i Casandra Garcia de Podem-Podemos.

Els veïns i veïnes de Parets del Vallès han començat a rebre trucades al llarg d'aquesta setmana d'una empresa que formula preguntes sobre les preferències dels enquestats sobre els candidats/es dels diferents partits que es presentaran a les eleccions municipals del 24 de maig.

Entre el qüestionari de preguntes que es formulen s'inclou la de valoració dels alcaldables, el grau de coneixement, el balanç de la gestió de l'equip de govern i de l'alcalde Sergi Mingote o la intenció de vot de cara als comicis municipals i autonòmics del 27 de setembre.

L'empresa encarregada del sondeig no explica en cap moment qui li ha encarregat l'enquesta, si és un partit polític concret o bé alguna institució. De fet, el que més sorprèn és que en el llistat de preguntes s'inclouen els noms dels candidats del PPC, C's, ERC i Sumem Parets (Podem-Podemos) quan aquestes formacions polítiques encara no els han fet públics.

L'empresa que fa l'estudi demoscòpic dóna per fet que Marc Soto serà l'alcaldable del PPC en substitució de l'actual portaveu Roberto Carmany que no repetiria com a número 1 després d'haver donat la sorpresa el 2011 al doblar la representació.

En el cas d'ERC, l'estudi cita Bea Busquets -actual secretària d'organització- com a candidata a l'alcaldia dels republicans ; Manuel Losada és esmentat com a cap de llista de Ciudatans a Parets -ja ho va ser el 2011- i Casandra Garcia, actual Secretaria General de Podem-Podemos, com a candidata de Sumem Parets.

Es dóna la circumstància que en d'altres municipis del Baix Vallès també s'està realitzant una enquesta d'intenció de vot amb un qüestionari molt similar.

Share