Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Cristina Tarrés no repetirà com a cap de llista del Partit Popular de Catalunya a Montornès

La candidata dels populars el 2003, 2007 i 2011 ocuparà el segon lloc de la llista en les eleccions previstes pel 24 de maig.

La regidora del Partit Popular de Catalunya a Montornès i cap de llista en els comicis de 2003, 2007 i 2011, Cristina Tarrés, ha anunciat aquest dilluns que renuncia a repetir com a candidata en les eleccions municipals del maig perquè “ha arribat el moment del canvi i la renovació”.

Tarrés ha manifestat que “es tracta d’una decisió personal i reflexionada amb l’objectiu d’obtenir els millors resultats electorals per Montornès. No dono un pas enrere, tot el contrari, continuo en primera línia política, però considero que per responsabilitat ara toquen noves cares, apostant per la unitat i buscant l’equilibri millor pel partit a Montornès”.

Segons ha pogut saber Digital Vallès, la regidora del PPC i membre de l'executiva comarcal ocuparà el segon lloc de la llista. El nom però del número 1 no es donarà a conèixer fins d'aquí a unes setmanes.

Dels 12 anys com a regidora Tarrés ha explicat que “en tots aquest anys a Montornès s’ha aconseguit una junta local i un equip de persones disposades a defensar les idees del partit i la unitat d’Espanya en mig de l’adversitat i la pressió. Persones que compartim les mateixes idees i sabem dels sacrifici que això comporta. Per això crec que ha arribat el moment de donar pas a aquestes persones que porten molt temps treballant a l’ombra. Gent amb experiència, entregada, que creu en la politica com a servei públic, amb una gran capacitat de treball i perfectament qualificats per encapçalar la responsabilitat de ser candidat pel Partit Popular a Montornès”.

Tarrés ha insistit en que “a mi el que m'agrada és la política municipal i està a prop dels ciutadans”, ha assegurat la regidora popular que "donarà tot el seu suport i recolzament a qui ocupi el primer lloc de la llista".

Vol trencar el bipartidisme a les eleccions del maig

El PPC va doblar en les eleccions municipals del 2011 la seva representació, passant d'un a dos regidors. El principal repte de cara a la convocatòria del maig serà "trencar amb el bipartidisme que hi ha al municipi. En tota la democràcia hi ha hagut 20 anys de governs d'ICV-EUiA i 15 del PSC. Volem acabar amb aquesta alternança i el PPC aspira a governar".

La regidora va arribar a ser la tercera tinent d’alcaldia i va ser regidora de Relacions Ciutadanes i Participació, Mobilitat, Transport Urbà i Planificació Estratègica en la legislatura 2007-2011, amb Daniel Cortes a l'alcaldia (PSC).

Cristina Tarrés ha defensat durant la seva etapa al consistori de Montornès "una baixada d'impostos no només als ciutadans sinó també a les empreses". També defensa "una ciutat més social, eliminant les barreres arquitectòniques, millorant la mobilitat i la recuperació de les urgències nocturnes al CAP".

La presidenta comarcal del PPC, Susana Calvo, ha destacat que “Cristina Tarrés és una persona de partit, que mai posa per davant els interessos personals als de partit, una persona treballa en benefici de les persones i no per interessos partidistes, com a altres partits, on s’aprofiten dels sentiments de les persones”.

Share