Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Calvo (PPC) qualifica "d'oportunista i electoralista" la campanya de l'Ajuntament de Mollet per millorar la via pública i la mobilitat

La regidora molletana diu que les motivacions del Govern de PSC i CiU "són populistes, oportunistes i electoralistes i no tenen a veure amb el benestar i els interessos dels seus veïns".

La portaveu del PPC a l'Ajuntament de Mollet, Susana Calvo, ha lamentat que el Govern de la ciutat, format per PSC i CiU, "no hagi donat respostes a les demandes ciutadanes fins a dos mesos abans de les properes eleccions municipals". Calvo considera que "no és casualitat que a poc temps de les eleccions l'Ajuntament es posi 'a corre-cuita' a fer obres quan ha tingut tota la legislatura per a això".

Calvo considera que "una prova del electoralisme d'aquesta campanya és que ella ha reclamat en reiterades ocasions que retiressin els radars d'alguns carrers de Mollet, que obeïen més a una finalitat recaptatòria que a una finalitat de millora de la mobilitat i la seguretat viària, per plataformes elevades i l'Ajuntament es va negar sempre".

La regidora popular ha exigit a l'alcalde Josep Monràs (PSC) que "expliqui per què, a dos mesos de les eleccions decideix col·locar aquestes plataformes, petició reiteradament ignorada i rebutjada per l'equip de govern".

Segons Susana Calvo, presidenta comarcal del partit "a dos mesos de les eleccions a l'alcalde li ha agafat la febre d'obres electoralistes. És un evidència per a tots els veïns de Mollet que a més d'atemptar contra la intel·ligència dels habitants de la ciutat evidència que les seves motivacions són populistes, oportunistes i electoralistes i no té a veure amb el benestar i els interessos dels seus veïns".

Calvo confia que els ciutadans de Mollet "s'adonin que aquestes accions només tenen com a objectiu guanyar vots i que un alcalde el que ha de fer és vetllar diàriament els 4 anys de mandat per la seva veïns i no només quan perilla el càrrec".

La portaveu del PPC remarca que "comença a ser molest el costum, tan arrelat en els socialistes, de posar-se a fer obres a la ciutat quan falta poc temps per a la celebració de les eleccions, perquè a més de generar molèsties als ciutadans s'executen sense planificació ja que estan motivades només per la captura del vot i contribueixen a incrementar el descrèdit i la desconfiança dels ciutadans en els responsables polítics".

Share