Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El Cercle de Podem-Podemos Parets aprova presentar-se a les eleccions municipals amb la marca Sumem-Sumamos Parets

Dissabte 7 de març està prevista l'assemblea de presentació de possibles candidats i el dia 14 tindran lloc les votacions.

La darrera assemblea extraordinària del Cercle de Podem-Podemos Parets ha aprovat aquest dissabte concórrer a les eleccions municipals previstes pel 24 de maig. Podem-Podemos es presentarà com a agrupació electoral amb la marca Sumem-Sumamos Parets ja que la formació política no autoritza la utilització de les sigles del partit per aquesta convocatòria.

Per presentar-se com agrupació electoral serà necessària la recollida d'unes 500 signatures que avalin la candidatura de Sumem-Sumemos entre els veïns i veïnes de Parets.

Ara el proper pas serà dissabte 7 de març, a les 10.30 hores a la Sala de la Cooperativa, amb la presentació dels candidats que es vulguin formar part de la llista electoral. Posteriorment el dia 14 tindran lloc les votacions per escollir l'alcaldable i la resta de posicions de la candidatura de l'agrupació electoral.

Cap a 115 persones -actualment registrades al registre- podran exercir el seu dret a vot el dissabte 14 de març durant tot el dia a través d'urnes que estaran ubicades en dos establiments: Bar Roura a la zona de l'Estació i el Bar Travessera al Barri Antic.

La llista definitiva que Sumem-Sumemos Parets presentarà a la llista es decidirà en funció del nombre de vots que rebin els diferents candidats/es que hagin presentat la seva candidatura en l'assemblea del dia 7, que com és habitual serà oberta al públic.

Share