Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Procés Constituent a Mollet no formarà part de cap llista en les eleccions municipals del 24 de maig

El moviment ha lamentat que no s'hagi produït "la confluència entre persones i col·lectius polítics i socials".

Procés Constituent ha fet públic, a través d'una nota de premsa, l'anunci que no formarà part de cap candidatura molletana a les eleccions municipals. Feia mesos que aquest moviment polític estava participant "en la gènesi d’un candidatura unitària per a les properes eleccions municipals a Mollet" però admeten que finalment no hi ha hagut cap acord i que els objectius no s'han assolit.

Procés Constituent va participar juntament amb persones provinents de diversos col·lectius de la plataforma La Crida per Mollet que tampoc es presentarà a la convocatòria electoral.

La proposta de Procés Constituent prioritzava una candidatura de ruptura "el més amplia, plural i unitària possible, fruit de la confluència de persones diverses que tenien la necessitat d’un canvi radical a nivell local i nacional".

El moviment defensava una proposta "impulsada multilateralment i des de baix, una candidatura municipal que anés més enllà d’una simple suma de sigles".

El fet que a les properes eleccions municipals es presentin, per separat, les candidatures de la CUP i per un altre costat d'ICV-EUiA i Podem-Podemos ha fet desistir a Procés Constituent de formar part d'alguna d'aquestes dues llistes.

El moviment molletà, que tenia entre els seus referents a Jaume Noró, tenia com a propòsit "afavorir la confluència entre persones i col·lectius polítics i socials".

Share