Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Manuel Losada repetirà com a cap de llista de Ciutadans a Parets en les eleccions municipals

Els eixos de la seva campanya seran 'la transparència en la política, el benestar social i la reactivació econòmica'.

El candidat de Ciutadans a Parets en les properes eleccions municipals, Manuel Losada, s'ha marcat com a objectiu ser decisius en la formació del proper govern i "influir en les decisions polítiques municipals". En un comunicat de premsa, Losada ha destacat els eixos que centraran la seva campanya electoral: "transparència en la política municipal, les polítiques de benestar social i les mesures de reactivació econòmica i lluita contra la taxa d'atur del municipi".

Aquest serà el segon cop que Manuel Losada es presenti com alcaldable de C's a les eleccions municipals. El 2011 no van aconseguir representació al plenari municipal. Losada, de 44 anys, és empresari del sector de l'ebenisteria en Parets. A més, és també Conseller General de C’s i Secretari Comarcal del Vallès Oriental.

La llista de Ciutadans a Parets es completa en les primeres posicions amb Xavier Meseguer Casas en el 2n lloc, Alicia Martí en el 3r, Alonso Dominguez en el 4t, Mireia González en el 5è i Antonio Jose Cerrillo en el 6è lloc de la candidatura.

Share