Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El Govern del PSC i PP de Parets queda en minoria amb la marxa de Roberto Carmany a Ciutadans Granollers

Tot i les diferències ideològiques, socialistes i populars han governat tota la legislatura a l'Ajuntament de Parets.

A poques setmanes de la celebració de les eleccions municipals, previstes pel 24 de maig, el Govern de Parets s'ha quedat amb minoria en passar de 9 a 8 regidors. Segons ha pogut saber Digital Vallès, el fins ara portaveu del PP, Roberto Carmany, ha renunciat a la seva acta de regidor i a les seves responsabilitats dins del Govern.

D'aquesta manera PSC i PP es queden amb el mateix nombre de regidors que tots els edils de l'oposició (NOPP, CiU i ICV-EUiA).

La renúncia de Carmany s'ha produït tant a prop de la convocatòria electoral que no serà necessari cobrir la seva baixa. De fet, l'Ajuntament ha convocat el que teòricament serà el darrer ple del mandat pel pròxim dimecres 29 d'abril. En aquesta sessió només es farà el sorteig de les meses electorals.

Roberto Carmany ha decidit tornar la seva acta de regidor després de confirmar-se que serà el número 2 de la candidatura de Ciutadans a l'Ajuntament de Granollers, per darrera d'Enric Meseguer.

Carmany que anys enrere havia residit a la capital del Vallès Oriental s'ha mostrat molt esperançat amb el nou projecte i confia que C's obtindrà representació segura al plenari granollerí.

De la seva etapa a Parets en fa un balanç molt positiu sobretot de la seva gestió a la Regidoria de Seguretat Ciutadana alhora que es mostra satisfet pel pacte de legislatura amb el PSC tot i les diferències ideològiques.

Marc Soto, que anava en el número 2 a la llista del 2011, serà l'alcaldable dels populars a les eleccions del 24 de maig.

Les 10 primeres posicions estaran ocupades també per: 2. Cristobal Cañadas, 3. Mireia Membrives, 4.Begoña Romero, 5. Jesus Ciurana, 6.Maria del Mar Marchan, 7.Fernando Calderon, 8.Dolores Yague, 9.Paulino Romero i 10. Asuncion Yague.

Share