Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

ICV-EUiA presenta, davant de 230 persones, la seva candidatura per 'Canviar Montmeló'

L'actual portaveu del grup municipal Jordi Manils encapçala una llista formada per 23 persones, 7 de les quals són independents.

La Sala de la Concòrdia de l'Ajuntament de Montmeló va acollir diumenge la presentació de la candidatura d'ICV-EUiA. Més de 230 veïns i veïnes del poble van poder veure la posada en escena de la candidatura ecosocialista que té com a objectiu 'Canviar Montmeló'. La llista, formada per 23 persones, compta amb molta renovació ja que hi ha 15 candidats nous i una mitjana d'edat de 41 anys.

El candidat a l'alcaldia, Jordi Manils, va presentar a tots els membres de la candidatura i va explicar la forta aposta per incorporar fins a 7 persones independents, destacant que “aquesta no és només la candidatura d'ICV-EUiA, sinó la de totes les persones que volen un canvi progressista a Montmeló”.

Els 23 candidats van explicar les seves raons i motivacions pel canvi, i Manils, en el seu discurs final va reivindicar que “ens presentem amb les mans netes i les butxaques buides, i el dia que ens toqui marxar, marxarem amb les mans netes i les butxaques buides, perquè un dels màxims valors d'aquesta candidatura és l'honestedat”.

Un dels aplaudiments més llargs va ser per a la candidata Ana Colín, que tancarà de forma honorífica la candidatura, així com per als regidors que no repetiran en el càrrec, Jordi Comas, Josep Xufré, Quima Silva i Montse Sierra.

La candidatura està formada per: Jordi Manils, Juan Vinuesa, Ana Moreno, Mari Cruz Ramal, Marcel Comas, Marta Macías, Jose Antonio Sánchez, Antonio Segura, Albert Garcia, Bibiana Vergés, Anna Meca, Juanma Márquez, Helga Saludes, Oscar Timón, Vanessa Rodríguez, Rubén Cortés, Amelia Martí, Miguel Aguilar, Samantha Angullo, Mari Cortés, Pedro Fernández, Ramon Morera i Ana Colín.

Share