Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

La Generalitat preveu instal·lar unes 160 meses electorals al Baix Vallès per poder votar a la consulta del 9-N

A Mollet hi haurà 63 meses electorals, a Montornès 20, La Llagosta 18 i a Parets del Vallès 17.

Els Ajuntaments de tota Catalunya han de comunicar al Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat la proposta de locals i meses de consulta del seu municipi en un termini de deu dies a partir de la data de publicació del decret de convocatòria, per tal que aquest departament faci pública, com a màxim el dia 12 d'octubre de 2014, la relació definitiva prevista a la llei de consultes.

A l'espera de la resposta dels Ajuntaments la Generalitat ha fet una previsió que en el cas del Baix Vallès arriba a les 163 meses electorals, una quantitat similar a la d'altres processos electorals. Els Ajuntaments hauran de comunicar si els sembla bé aquesta proposta i si no fos així caldria proposar locals alternatius per a la celebració de la consulta.

A Mollet es calcula que hi haurà 63 meses electorals, a Montornès del Vallès 20, a La Llagosta 18, a Parets 17, Sant Fost de Campsentelles 11, Montmeló 9, Martorelles 7, Vilanova del Vallès 4, Vallromanes 2 i Santa Maria de Martorelles 1.

La Generalitat realitzarà un sorteig dels membres de les meses de consulta, i els notificarà la designació. Les persones designades disposen de cinc dies per comunicar formalment la seva renúncia a la comissió de seguiment corresponent, la qual ho ha de posar en coneixement de l'òrgan convocant per tal que cobreixi les vacants.

Els membres titulars i suplents de les meses de consulta hauran de presentar-se al local de consulta designat a les 8.00 del 9 de novembre de 2014. Les meses es constituiran a les 8.30. Les meses de consulta es podran constituir amb un mínim de dos membres, un dels quals actuarà com a president o presidenta.

Share