Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Súmate del Vallès Oriental marca el seu full de ruta de cara a les eleccions del 27 de setembre

L'organització defensarà, donarà suport i treballarà frec a frec amb el bloc sobiranista del país.

El col·lectiu Súmate Vallès Oriental es va reunir el passat dimecres a Granollers per començar a definir quines accions i quin serà el seu full de ruta de cara a les eleccions del proper 27 de setembre. L'objectiu final és aconseguir el màxim de persones que estiguin a favor de la independència.

La reunió de treball va servir per traçar les primeres línies d’acció de l'organització en l'àmbit comarcal, orientades a la mobilització i el treball conjunt amb la resta de forces sobiranistes, sindicats i entitats del Vallès Oriental. Seguint aquesta línia, Súmate vol constituir un grup de treball amb tots els implicats per realitzar un manifest conjunt de suport sobiranista de cara a les eleccions catalanes del 27-S.

La trobada comarcal va servir també, per redefinir l’organització interna de Súmate al Vallès Oriental, que a partir d’ara tindrà dos coordinadors, Vicens Rodríguez de Cardedeu i en Manel Bueno de Sant Celoni. Tots dos van manifestar que la nova organització respon a fer una millor acció sobre el territori.

Rodríguez va afirmar que "Súmate ha de fer una gran feina per convèncer a molta gent que encara està indecisa. Catalunya s’ho mereix". Per altra banda, Bueno remarcava que "Súmate és un col·lectiu molt important, hi ha molta gent que s’identifica amb nosaltres perquè senten el mateix, per això és molt important treballar conjuntament i sumar i sumar, per aconseguir una Catalunya independent".

Després de la trobada, on també hi va assistir Montse Lara -de Parets- i Rafael Sánchez -de Mollet- Súmate Vallès Oriental comença a treballar de cara a les eleccions autonòmiques del proper setembre, deixant clar, que des de la seva neutralitat, defensaran, donaran suport i treballaran frec a frec amb el bloc sobiranista del país.

Share