Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'oposició de Parets considera que la publicació 'Compromisos-Realitats' és un element de propaganda de l'alcalde Mingote

NOPP, CiU, ICV-EUiA i Ara Parets ERC -que aspira a tenir representació- demanen "deixar enrere la vella forma de fer política".

Els tres grups polítics de l'oposició de Parets (NOPP, CiU i ICV-EUiA) i Ara Parets ERC, que optar a tornar a plenari en les eleccions del 24 de maig, s'han posat d'acord per consensuar un comunicat on critiquen la publicació municipal 'Compromisos-Realitats', el llibre-memòria dels 4 anys de mandat del Govern de PSC i PPC.

Segons aquestes formacions polítiques "el document no representa en el seu contingut la feina feta pel conjunt del consistori, sinó que es tracta d’una eina de propaganda de l’equip de govern (format per PSC i PP), pagada entre tots".

Els partits polítics signants del comunicat consideren que "tot i considerar necessari informar de l’acció de govern (com a acte de transparència), en els temps que corren, creiem que les despeses s’han de mirar amb lupa. I aquesta despesa tan elevada, en una sola publicació, ens la podríem haver estalviat i haver-la dedicat a d’altres urgències més importants. No creiem que sigui gens demagògic demanar que cada euro que es gasta hagi de ser realment finalista i dedicat a les autèntiques necessitats dels ciutadans".

A més, en el cas de NOPP, CiU i ICV-EUiA assenyalen que no "han estat consultats, ni tan sols per l’ús de la imatge dels regidors de l’oposició".

Les quatre forces polítiques "troben a faltar el més mínim sentit d’autocrítica i participació de tot el consistori" i consideren que "el contingut de la publicació es correspon més a un publireportatge de l’actual alcalde i a un element de propaganda electoral de la seva persona (hi surt en més de 50 fotografies), que no pas a un autèntic document informatiu per a la població".

Per últim, demanen que "a partir d’ara es deixi enrere la vella forma de fer política i s’obri una nova etapa de transparència, ètica i bons hàbits de fer política evitant les despeses partidistes i l’autopropaganda".

Share