Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Ara Mollet ERC presenta una moció que demana accelerar els tràmits del Pla Especial de Gallecs

Els republicans presentaran al proper ple altres mocions sobre els blocs electorals i la ILP d'habitatge.

Ara Mollet ERC ha mostrat aquest dilluns la seva satisfacció per "la massiva resposta ciutadana a la convocatòria de la Plataforma per la Defensa de Gallecs" que va reunir unes 2.500 persones en la manifestació d'aquest diumenge.

Els republicans presentaran el proper ple de l'Ajuntament de Mollet una moció on demanen, entre d'altres, l’aturada del procés de desenvolupament d’un nou sector industrial a Can Banús, incloure’l dins del PEIN de Gallecs i cercar solucions alternatives tenint en compte l’actual situació de molts polígons industrials propers que estan desocupats.

El text sol·licita augmentar la superfície protegida inclosa al PEIN de Gallecs amb les finques perimetrals com recullen els estatuts del Consorci, fent-lo compatible amb la seva característica de connector ecològic i d’espai de biodiversitat.

Alhora consideren que cal cercar l’instrument de gestió adequat que augmenti el grau de protecció dels espais (POUM, PEIN, Xarxa Natura i PNIN) i que s'han d'accelerar els tràmits corresponents (Pla Especial de Gallecs) per a classificar les activitats permeses a Gallecs i evitar-ne les incompatibles.

A més, Ara Mollet ERC presentarà juntament amb ICV-EUiA una moció de suport a la Iniciativa Legislativa Popular que presenten l'Observatori DESC, les Plataformes d'Afectats per la Hipoteca de Catalunya i l'Aliança contra la Pobresa Energètica de Mesures Urgents per fer front a l'emergència Habitacional i a la Pobresa Energètica a petició de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca de Mollet del Vallès.

Per últim, els republicans presentaran una proposta de resolució en defensa de la llibertat de premsa, el dret d’informació i en contra dels blocs electorals, i la seva aplicació als mitjans municipals.

Share