Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Canviem Mollet vol impulsar un acord institucional 'per fer un Ajuntament de tots'

La coalició d'esquerres, que va obtenir 7 regidors en les eleccions, defensa un canvi en profunditat a l'administració molletana.

Tot i no aconseguir forçar el canvi de govern en el ple de constitució de l'Ajuntament de Mollet, celebrat el passat dissabte, Canviem Mollet ha anunciat aquest dimarts que vol impulsar un acord institucional "per fer un Ajuntament de tots, on totes les forces polítiques tinguin un espai i l’oportunitat d’exercir el seu paper".

Alhora la coalició d'esquerres vol que es permeti que "tota la ciutadania s’hi senti reconeguda, inclosa, representada i amb veu".

Entre els objectius de la legislatura que acaba de començar  hi ha també un "pacte pel benestar de la ciutadania per construir un estat del benestar de proximitat, on tothom pugui gaudir dels mateixos drets i on les taxes i impostos es fonamentin en els nivells d’ingressos".

Canviem Mollet també defensa altres acords per aconseguir més transparència "amb el compromís de rendir comptes de la acció de govern, dissenyar i implantar un model de transparència i qualitat democràtica en la gestió política i administrativa del nostre Ajuntament".

Apropar la política a la ciutadania, un canvi en profunditat a l'administració municipal o la lluita contra la corrupció són altres dels objectius de la coalició que demanarà que s'apliqui un codi ètic d'obligat compliment "per a les persones que ocupen càrrecs públics i que representa un mecanisme tant de recolzament com de supervisió i control de la tasca d’aquests".

Canviem Mollet vol potenciar la transparència en la contractació pública i en la gestió pressupostaria, promoure el dret a la informació pública, i fixar els principis d’una bona governança i ètica política.

Altres dels pactes que proposa Canviem Mollet són per fomentar l'ocupació i l'economia o un pla d'emergència social.

Share