Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Mireia Dionisio i Josep Maria Garzon seran els dos primers tinents d'alcaldia en el nou Govern de Monràs

Els socialistes molletans, amb només 7 regidors, presenten el cartipàs sense tenir garantida una majoria estable de govern.

L'alcalde de Mollet, Josep Monràs, sembla decidit a governar durant els pròxims 4 anys la ciutat malgrat que només disposa de 7 dels 25 regidors del plenari. La manca d'acord entre les forces de l'oposició va evitar, per ara, el canvi en el govern de l'Ajuntament tot i que necessitarà 6 regidors més per assolir la majoria absoluta.

Aquest dimecres, en roda de premsa, Monràs ha fet públic el cartipàs on ha situat com als dos primers tinents d'alcaldia Mireia Dionisio i Josep Maria Garzon, que ha format part de tots els governs des de 1987.

Dionisio serà primera tinenta d’alcaldia, coordinadora de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic i Urbà, Sostenibilitat i Habitatge i la regidora delegada dels barris de Riera Seca i Col·legis Nous.

El segon tinent d'alcaldia serà Josep Maria Garzón que coordinarà l'Àrea d'Economia, Innovació i Serveis Generals i serà el regidor delegat del barri de l'Estació del Nord i a l’espai rural de Gallecs.

Altres regidors que continuen del mandat anterior com Mercè Pérez, Ana Maria Díaz i Josep Ramon Bertolin ocuparan la tercera, quarta i cinquena tinença d'alcaldia.

Mercè Pérez coordinarà l'Àrea de Benestar, Drets Socials i Ocupació, i entre les seves responsabilitats hi haurà àmbits com la cultura, comerç, consum, turisme i serà la regidora delegada del barri del Centre i Can Borrell.

Josep Ramon Bertolin serà el coordinador de l'Àrea de Participació, Transparència i Acció Institucional i regidor delegat dels barris de Can Pantiquet i la Casilla.

Ana María Díaz Aranda serà la quarta tinenta d’alcaldia i responsable d'àmbits d'actuació com gent gran, serveis socials, civisme i convivència, polítiques d'igualtat, acció veïnal, solidaritat o salut pública, entre d'altres. També serà la regidora delegada dels barris de Lourdes, Plana Lledó i El Calderí.

Per últim, Raúl Broto ocuparà la sisena tinença d’alcaldia i serà el responsable dels àmbits com l'educació, joventut, ocupació, tecnologia i comunicacions, entre d'altres, i serà el regidor delegat dels barris de l'Estació de França i Santa Rosa.

Primeres mesures del nou Govern de Mollet

Coincidint amb l'anunci del nou cartipàs, l'alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha donat a conèixer les primeres accions del nou govern centrades en les beques de les escoles bressol, les beques menjador, l’habitatge i les entitats de la ciutat.

Així, l’Ajuntament de Mollet augmentarà la partida econòmica de beques per a escoles bressol i de beques menjador en un 30 %. L’objectiu es seguir vetllant per aquelles famílies més necessitades i especialment seguir atenent els infants de famílies amb dificultats econòmiques durant els mesos d’estiu, quan l’escola és tancada i no tenen garantit un àpat diari.

En habitatge ell nou govern municipal proposarà la creació d’un Aval Lloguer Municipal tot i que necessitarà l'autorització de la Generalitat de Catalunya.

A més, els serveis jurídics de l’Ajuntament es posaran a disposició de les entitats, siguin de l’àmbit que siguin, per assessorar-les davant dels canvis legislatius que han d’afrontar.

Share