Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

PSC, C's, CiU i PP tomben la proposta de Canviem Mollet i Ara Mollet ERC de crear tres comissions d'estudi

Canviem i Ara Mollet, a un sol regidor de la majoria absoluta, han demanat a la resta de forces que demostrin 'la seva aposta pel canvi'.

Els grups municipals de Canviem Mollet i ARA Mollet ERC - MÉS van presentar conjuntament en el ple extraordinari de l'Ajuntament, celebrat el passat dijous 2 de Juliol, una esmena en la qual  plantejaven la creació de tres comissions periòdiques d'estudi sobre àmbits rellevants: transparència, empreses municipals i emergència social.

Les dues forces van destacar que la seva proposta responia a la necessitat de debatre i treballar sobre aquests àmbits a causa de la situació d'excepcionalitat que viu Mollet, i alhora consideren que són prioritàries per abordar en profunditat i solucionar part dels problemes que pateixen els ciutadans.

L'objectiu és aconseguir "un Ajuntament més obert a les diferents formacions polítiques i al conjunt de la ciutadania que reclama més transparència i participació".

PSC, Ciutadans, CiU i PP van votar en contra de la proposta i van justificar la seva decisió amb un "ara no toca, més endavant ja ho tractarem", van assenyalar.

En un comunicat de premsa, Canviem Mollet -amb 7 regidors al plenari- diu que l'argument dels quatre grups "deixa en evidència la seva total sintonia amb les polítiques realitzades durant els últims dotze anys per l'equip de govern del PSC.

"C's, CiU i PP, amb la seva decisió, van donar suport al govern del PSC ja des del primer ple municipal. Van votar en contra de millorar sens dubte l'eficàcia amb la qual l'Ajuntament pot afrontar totes les necessitats dels nostres veïns", afirma el mateix grup.

Canviem Mollet i ARA Mollet-ERC-MÉS han demanat a la resta de forces polítiques que demostrin la seva aposta pel canvi, que siguin coherents amb els seus programes en què reclamaven més transparència i que recapacitin la seva postura.

"Mollet necessita urgentment un canvi de rumb i si segueixen donant suport a les decisions polítiques del PSC, contra allò que reclama la ciutadania, no ho aconseguirà mai", sentencien.

Share