Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Els socis de l'ANC del Vallès Oriental volen que l'entitat s'impliqui en les eleccions plebiscitàries del 27S

800 socis de l'ANC han votat en les 15 seus electorals de la comarca i cap a 5.000 ho han fet a través de correu electrònic.

Els socis i sòcies de l'Assemblea Nacional Catalana han votat en el decurs d'aquest cap de setmana en la consulta interna sobre el paper que l'entitat ha de tenir de cara a les eleccions del 27 de setembre. Al Vallès Oriental, 800 socis de l'ANC han votat en les 15 seus electorals obertes divendres a la tarda i dissabte al matí a la comarca.

Els resultats provisionals reforcen el paper de l'Assemblea per seguir negociant amb tots els agents implicats per aconseguir la màxima unitat d'acció de cara al 27 setembre i garantir que aquestes eleccions siguin plebiscitàries.

Fonts de l'assemblea han informat que a aquests vots caldrà sumar els 5.000 que s'han rebut per correu electrònic abans de donar els resultats definitius, aquesta setmana.

L'opinió dels membres de l'ANC del Vallès Oriental coincideix amb l'opinió majoritària dels socis de l'ANC a tot el país, que van respondre sí a la pregunta: “Vol que l'ANC busqui les complicitats necessàries amb altres entitats i forces polítiques per impulsar una proposta electoral de la màxima transversalitat, per garantir el caràcter plebiscitari del 27-S que ens porti a la independència de Catalunya?”

Aquesta xifra, però, no és el total de socis vallesans que han votat, ja que es podia votar en qualsevol seu electoral o bé per correu electrònic.

La participació dels socis de l'ANC en aquesta consulta ha triplicat la que es va produir en les eleccions al Secretariat Nacional d'aquesta primavera, un fet que demostra per una banda, la capacitat organitzativa i de mobilització de l'entitat i, de l'altra, l'interès dels associats de l'assemblea nacional catalana.

Share