Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Quatre militants d'ERC de Mollet ocuparan càrrecs comarcals i nacionals dins del partit

Destaca la presència de Jordi Martín i Montalbán que formarà part de la nova permanent comarcal que presidirà Oriol Ramon.

Quatre militants de la secció local d'Esquerra Republicana de Catalunya de Mollet del Vallès ocuparan càrrecs comarcals i nacionals dins del partit. Es tracta de Jordi Martín Montalbán, Marta Vilaret, Josep Amaya i Oriol López Mayolas. Durant el Congrés Comarcal d'ERC al Vallès Oriental celebrat aquest dilluns a la tarda a Granollers es van escollir diversos càrrecs de responsabilitat on alguns militants de Mollet hi seran presents.

Axí, el molletà Jordi Martín i Montalbán, membre de l'executiva d'ERC a Mollet, de 41 anys i vincultat al món sindical i moviments socials de la ciutat i de la comarca, va ser escollit com a responsable de la Secretaria d'Entorn i Moviments Socials dintre de la nova Permanent Comarcal que tindrà com a president el garriguenc Oriol Ramon i Mimó.

Ramon substitueix en el càrrec el granollerí Jaume Profitós que ha ocupat el càrrec durant l'últim any i mig.

Els bons resultats d'ERC a la comarca del Vallès Oriental han fet que el nombre de consellers comarcals passi de 4 a 8. D'aquesta manera, la regidora molletana Marta Vilaret serà consellera comarcal al CCVO.

El també molletà Josep Amaya va ser escollit per ser a llistes del Parlament de Catalunya per a les eleccions que se celebraran el proper 27 de setembre.

Per últim, Oriol López Mayolas, portaveu del grup municipal d'Ara Mollet - ERC - MES, serà altra vegada membre del Consell Nacional del partit, el màxim òrgan de decisió entre congressos.

D'aquesta manera la secció local de Mollet, amb aquests 4 militants amb responsabilitats "assumeix aquestes tasques a nivell comarcal i nacional, entenent que els propers mesos seran crucials per a la construcció nacional del nostre país", assenyalen en un comunicat de premsa.

Share