Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'alcalde de Montmeló, Antoni Guil, cobrarà 43.709 euros bruts anuals per un 71,4% de dedicació a l'Ajuntament

A més de Guil, també tindran dedicació parcial (23,75%) els regidors Carme Palacios i Lluís Esteban que cobraran 9.016,70 euros bruts a l'any.

L'abstenció del regidor del grup municipal d'ERC a Montmeló, Albert Montserrat, en el ple extraordinari del passat 30 de juny, va permetre al PSC aprovar el cartipàs i el règim de dedicacions i retribucions tant del Govern Municipal (PSC en minoria) com dels representants de l'oposició.

Com en l'anterior legislatura l'actual alcalde Antoni Guil continuarà sense tenir dedicació completa tot i que el seu sou serà superior al de l'alcalde de Montornès que està al 100%. Guil cobrarà 43.709,96 euros bruts anuals per un 71,4% de dedicació.

Entre els 6 regidors socialistes que hi ha en el plenari només dos més tindran dedicació parcial (23,75%) que són Lluís Esteban i Carme Palacios. Tots dos cobraran 9.016,70 euros bruts anuals repartits en 14 pagues.

El plenari va aprovar amb els vots en contra d'ICV-EUiA els imports per assistència a les Juntes de Govern, plenaris, comissions informatives així com les assignacions als grups municipals.

Els membres del PSC que assisteixin a la Junta de Govern rebran 200 euros per sessió. La indemnització per assistència a plens i comissions informatives serà de 16,47 euros/sessió.

A més, cada grup municipal rebrà 300 euros i 200 euros addicionals per cada regidor electe.

Nou cartipàs municipal

La nova organització política (2015-2019) de l'equip de govern està formada pels 6 regidors socialistes. Així, l'alcalde Antoni Guil assumeix com a responsabilitats l'apartat d'activitats i serveis, espai públic, manteniment i serveis urbans, medi ambient, mobilitat i transport, l'oficina de premsa i comunicació, Protecció Civil, Seguretat Ciutadana i Urbanisme.

El primer tinent d'alcaldia serà novament Pere Rodríguez que serà responsable de Comerç i Turisme i Promoció Econòmica, Maria Jesús Prieto (2a tinent d'alcaldia) s'encarregarà d'Educació, Participació Ciutadana, Salut Pública i Consum.

Ariadna Ojeda serà la regidora d'esports, festes i tradicions i joventut ; Lluís Esteban assumirà atenció ciutadana, compres i logística, gestió pressupostària i financera, recursos humans i sistemes i tecnologies de la informació i les comunicacions.

Per últim, Carme Palacios serà la regidora delegada de Cooperació i Solidaritat, Cultura i Patrimoni, Dona i Igualtat, Gent Gran i Serveis Socials.

Share